Stort udvalg af arbejdstøj- og sko

Hos SPECIAL~BUTIKKEN finder du et stort udvalg af arbejdsbeklædning og arbejdssko. Godt arbejdstøj er vigtigt af flere årsager. Arbejdstøj er ofte udstyret med nødvendige lommer, forstærkninger på knæ og albuer eller knæpuder som gør arbejdet mere behageligt eller sikkert. Også arbejdssko er udstyret med ekstra sikkerhed i form af tåværn, så dine tæer er beskyttet hvis du skulle tabe tunge materialer eller lign. Har du brug for arbejdstøj- og sko, så har vi meget forskelligt at byde på, her på siden.

ARBEJDSTØJ- OG SKO FRA KENDTE MÆRKER


Arbejdstøj og andre beklædningsdele er vigtigt, for at kunne udføre sit arbejde på bedst mulig vis. Derfor forhandler vi arbejdstøj- og sko fra mange kendte mærker, så du kan få arbejdsbeklædning i kvalitet, som passer til dit behov. Her på siden finder du eksempelvis arbejdssko fra mærker som Sika, Jalas, HKSDK, Cofra, Brynje mfl. Under arbejdssko finder du sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedstræsko og sikkerhedssandaler. Er du på udkig efter arbejdstøj finder du både arbejdsbukser, arbejdsjakker, kedeldragter, overalls og meget andet fra mærker som Ocean og Kansas.

ARBEJDSBUKSER, JAKKER, SKO OG HANDSKER


Her på siden finder du vores store udvalg af beklædningsdele som er særligt velegnet til at arbejde i, eller til fritidsaktiviteter som kræver en solid påklædning. Du finder diverse overalls, hi-vis beklædning, regntøj, termojakker og veste, heldragter, skjorter og skaljakker. Find for eksempel den populære Ocean Termokedeldragt, som er ideel til arbejde i koldt vejr, hvor den giver optimal varme og komfort. Du finder også funktionsbeklædning som t-shirts med lange ærmer, pullovers og lange underbukser.
Du finder desuden også et stort udvalg af sko som træsko, sikkerhedssko, støvler, mfl. Hårdt arbejde kræver også ofte handsker, derfor finder du også et bredt udvalg af forskellige arbejdshandsker her på siden. I sortimentet har vi både vinterhandsker, skindhandsker, teknikerhandsker, termohandsker, svejsehandsker, og mange andre slags handsker.

KØB ARBEJDSTØJ- OG SKO HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter det rette arbejdstøj, så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.