Stort udvalg af masker, mundbind og åndedrætsværn

Hos SPECIAL~BUTIKKEN har vi et stort udvalg af engangsdragter og masker, så du kan finde lige det du står og mangler. I vores sortiment finder du forskellige slags masker lige fra engangsmasker som mundbind til de større åndedrætsværn som fås som hel- og halvmasker.
Vi har flere forskellige slags mundbind og støvmasker som kan benyttes til daglig brug ifm COVID-19, men også støvmasker som anvendes på forskellige arbejdspladser. Her på siden finder du naturligvis også forskellige filtre som passer til de åndedrætsværn som sælges her på siden.

Udover masker og åndedrætsværn finder du også vores udvalg af engangsdragter som støvdragter og kemidragter der kan anvendes til mange formål. Brug fx dragterne for at holde det værste støv ude, eller til at beskytte mod luftbårne fast partikler.

KØB ENGANGSDRAGTER OG MASKER HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter hjelme og andet udstyr til faldsikring, så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.