Topcom mundbind type IIR - 10 stk.
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Stort udvalg af masker, mundbind og åndedrætsværn

Hos SPECIAL~BUTIKKEN har vi et stort udvalg af engangsdragter og masker, så du kan finde lige det du står og mangler. I vores sortiment finder du forskellige slags masker lige fra engangsmasker som mundbind, eller støvmaske til de større åndedrætsværn som fås som hel- og halvmasker. Vi har flere forskellige slags mundbind og støvmasker som kan benyttes til daglig brug ifm COVID-19, men også støvmasker som anvendes på forskellige arbejdspladser. Her på siden finder du naturligvis også forskellige filtre som passer til de åndedrætsværn som sælges her på siden.
Udover støvmaske og åndedrætsværn finder du også vores udvalg af engangsdragter som støvdragter og kemidragter der kan anvendes til mange formål. Brug fx dragterne for at holde det værste støv ude, eller til at beskytte mod luftbårne fast partikler.KØB ENGANGSDRAGTER OG MASKER HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter støvmasker, hjelme og andet udstyr til faldsikring, så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.Ofte stillede spørgsmål om støvmasker og åndedrætsværn


Hvilken type åndedrætsværn?

Overordnet findes der tre forskellige typer af åndedrætsværn, hvilken du skal vælge afhænger af arbejdsopgaven. Filtrerende åndedrætsværn og støvmasker egner sig godt til kortere opgaver og beskytter mod støv og aerosoler. Et åndedrætsværn med turbo filter må bruges i samme situationer som forrige. Forskellen er her, at der blæses luft ind i masken, der gør det nemmere at trække vejret og den kan derfor anvendes længere. Ved du ikke hvilke partikler eller gasser der kan være eller er der risiko for iltmangel, skal du benytte et luftforsynet åndedrætsværn.Hvor lang tid må man bruge åndedrætsværn?

Hvor længe du må bruge et åndedrætsværn afhænger af typen du anvender. Åndedrætsværn er belastende for kroppen, og du bør derfor være meget opmærksom på, hvor længe de anvendes. Et filtrerende åndedrætsværn må maksimalt benyttes 3 timer i døgnet, hvorimod et luftforsynet åndedrætsværn eller et åndedrætsværn med turboenhed kan benyttes længere. Disse må bruges i op til 6 timer om dagen, an på arbejdsopgaven.Hvad er en P2 maske?

En P2 maske er en støvmaske der har et middeleffekt-filter. Den beskytter altså i højere grad end en P1 maske, men i lavere grad end en P3 maske. En P2 maske kan bruges i situationer med giftigt og sundhedsskadeligt støv, men beskytter ikke mod radioaktivt støv, bakterie eller virus. Derudover beskytter den også mod faste partikler eller både væskeformige aresoler og faste partikler.Hvor længe virker mundbind?

Mundbind bør kun bruges en gang, og skal udskiftes efter endt brug. Derudover er det vigtigt at mundbindet udskiftes, hvis det er blevet snavset, vådt eller hvis det berøres. Når mundbindet tages på og af, skal det ske i elastikstropperne, så selve mundbindet ikke røres.Hvor kan man købe støvmasker?

Hos SPECIAL~BUTIKKEN kan du både købe støvmasker og åndedrætsværn. Alle masker er af høj kvalitet, og findes i mange forskellige varianter. Vi tilbyder både halv- og helmasker, og der er derfor gode chancer for, at du finder netop det åndedrætsværn du står og mangler her på siden.