Hultafors mini koben 190 mm
Leveringstid 3-5 hverdage
Hultafors friluftskniv OK4
Leveringstid 3-5 hverdage
Hultafors CLP 30 kridtsnor
Leveringstid 3-5 hverdage

Om Hultafors og deres historie


Hultafors er et af verdens førende mærker inden for værktøj. De designer og udvikler værktøj til kvalitetsbevidste håndværkere i hele verden. De har i over 130 år udviklet innovativt værktøj som er til at stole på. Hultafors er en del af Hultafors Group, som består af et udvalg af mærker, herunder Snickers Workwear.  

Hultafors udvikler løbende nye produkter og når de tror på en idé får den altid 100%.
Derfor bliver resultatet en lang række værktøjer der leverer den bedst mulige funktion, pålidelighed og præcision. Kort sagt, værktøjer du kan stole på i alle situationer, hver evig eneste dag.

Gennem deres 130 år lange erfaring har Hultafors en stor viden om professionelles hverdag, hvilket er særlig vigtig for deres udvikling af produkter.


Hultafors - værktøj du kan stole på


Vil du have værktøj som du kan regne med? Så er Hultafors er godt valg. De tilbyder nemlig et bredt udvalg af pålideligt værktøj til alt lige fra måling, markering, til brækstænger og meget mere. Deres produkter er udviklet i samarbejde med professionelle brugere, så de kan bidrage til at gøre hverdagen bedre for andre kunder. Hultafors har desuden en række brugere som tester produkterne grundigt, så de er sikre på, at produkterne lever op til løftet om værktøj man kan stole på.