Milwaukee Packout Førstehjælpskasse
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Stort udvalg af øjenskyl og produkter til førstehjælp

Hos SPECIAL~BUTIKKEN finder du et stort udvalg af diverse førstehjælpsprodukter og øjenskyl. Det er altid en god ide at have et førstehjælpskit i hjemmet men også på jobbet, da man aldrig ved hvornår man får brug for det. Her på siden finder du vores udvalg af produkter til øjenskyl og førstehjælp som kan give dig det nødvendige udstyr, så du er i stand til at håndtere et uheld. Find produkter som forbindskasser, øjenskyllevæske, sårskyllespray og plasterdispenser.

PLUM ØJENSKYL


Vores sortiment af førstehjælpsprodukter indeholder også øjenskyl fra Plum. Produkterne findes i forskellige varianter som hele øjenskyllestationer, neutraliserende øjenskylle væske, og øjenskyllespray. Øjenskylsprodukterne kan anvendes til at fjerne støv, snavs og andre fremmedlegemer i øjnene. Produkterne har ergonomiske øjenkopper der giver en effektiv væskestrøm og samtidig er flasken CE-mærket. Med det brugervenlige design, er flaskerne nemme at åbne med kun én hånd.

KØB PRODUKTER TIL FØRSTEHJÆLP HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter øjenskyl og førstehjælpsprodukter, så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.