Køb din jagttrøje hos Special Butikken

Når du går på jagt er det helt essentielt, at du er klædt ordentligt på. Det kan gå udover din oplevelse, hvis tøjet ikke er i orden og chancen for en vellykket jagt kan derfor blive minimeret. Det er dog ikke blot vigtigt at have en god og tyk jagtjakke på. På særdeles kolde dage er det også vigtigt, at du udstyre dig med en god og lun jagttrøje i strik eller fleece. Desuden vil en trøje til jagt, også kunne erstatte din vinterjakke på lunere dage, hvor den tykke jakke godt kan blive derhjemme. For at optimere din komfort og funktionalitet, kan du kombinere din jagttrøje med en jagtskjorte under, så du er godt klædt på til din næste jagt, uanset vejrforholdene. I vores store udvalg finder du blandt andet camouflage t-shirts, pullover til jagt, fleecetrøjer og forskellige jagttrøjer i strik og uld.

Hos Special Butikken finder du både herre jagttrøjer og dame jagttrøjer og der vil derfor også være en der matcher dine behov og krav.

JAGTTRØJER TIL ALLE BEHOV


Jagttrøjer kan bruges til mange forskellige formål og jagtformer. I vores store udvalg af herre og dame jagttrøjer kan du både finde en islandsk sweater, der holder dig varm, hvis du er på anstandsjagt eller en jagttrøje med windbreaker, der kan modstå de kolde vindpust på trampejagt, hvor du tit befinder dig i mere åbne landskaber.

Brug en sweater, jagt strik eller en tynd fleecetrøje som mellemlag under din jagtjakke, eller som det primære overtøj på en lun dag. I vores udvalg finder du også både kort- og langærmede t-shirts, som er særdeles velegnede som det inderste lag på kroppen. T-shirtene kommer i forskellige materialer og designs.
Blandt andet er Härkila Lynx S/S T-shirt meget velegnet til jagt, da materialet er strækbart, fugttransporterende og tørrer hurtigt.

I vores sortiment finder du både en jagt fleecetrøje med lynlås eller som pullover, så uanset hvad du foretrækker er det at finde her på siden.

JAGTTRØJER FRA KVALITETSDYGTIGE BRANDS


Vi går ikke på kompromis med kvaliteten når det kommer til jagttøj. Det er vigtigt at din jagttrøje kan holde til lidt af hvert og har de egenskaber det kræver, at holde dig varm, uanset om det er til jagt eller fritidsbrug. Hos Special Butikken finder du jagttrøjer fra anerkendte mærker som Härkila, Pinewood og Seeland som alle har skabt enten fleecetrøjer, jagt sweater eller strik som kan klæde dig godt og praktisk på, når du skal ud på jagt.


Vi håber du finder den jagttrøje, der passer dig og dit behov. Er du stadig på udkig efter mere varmt og behageligt jagttøj og tilbehør, så tjek også vores store udvalg af blandt andet jagtbukser, jagtstøvler samt huer og handsker.