OS besøgsbrille
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Stort udvalg af sikkerhedsbriller

Hos SPECIAL~BUTIKKEN har vi et stort udvalg af sikkerhedsbriller fra mange kendte mærker og i flere forskellige modeller. Vi har sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller som kan anvendes til både arbejde og fritid - og altid til skarpe priser. Der kan være mange jobs og aktiviteter, hvor sikkerhedsbriller er nødvendige for at beskytte øjnene. Er der risiko for at beskadige øjnene, er et par gode beskyttelsesbriller en god investering.

SIKKERHEDSBRILLER FRA KENDTE MÆRKER


Er du på udkig efter et par gode beskyttelsesbriller i høj kvalitet så er du kommet til det rette sted. I vores sortiment af sikkerhedsbriller og øjenværn finder du briller fra mange kendte mærker. Se fx vores udvalg af beskyttelsesbriller fra mærkerne Pyramex, Bollé, 3M, og Carhartt.

SIKKERHEDSBRILLER TIL MANGE FORMÅL


Vores udvalg af sikkerhedsbriller er bredt så du kan finde netop de beskyttelsesbriller som passer til dig og dine behov. Du finder eksempelvis sikkerhedsbriller med farvede og klare glas, men også sikkerhedsbriller med styrke. I sortimentet finder du også sikkerhedsbriller som slutter tæt til ansigtet, men også en mindre og lettere beskyttelsesbrille. Hos SPECIAL~BUTIKKEN kan du finde lige de sikkerhedsbriller som du står og mangler. De beskyttelsesbriller vi har i vores sortiment har en god pasform som følger ansigtets udformning, så du kan passe godt på dit syn uden at blive generet af dine sikkerhedsbriller.

KØB SIKKERHEDSBRILLER HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du i tvivl om hvilke beskyttelsesbriller du skal vælge?
Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.