Jagttøj til alle jagtformer

Ser du frem til at det igen bliver jagttid, så du kan komme ud og bruge din fritid på at jage sammen med dine venner eller måske bare nyde roen i at tage ud alene. Jagt er for mange med til at skabe ro i sjælen, og giver en indre balance, samtidig med at du bliver mere målrettet.

Måske kender du følelsen af at gå gennem skoven på pürschjagt og efter mange timer uden at affyre og med en stor position disciplin og tålmodighed er målet meget tæt på. Du har listet dig frem, og bevaret den fulde koncentration så længe. Du er der næsten! - og alligevel mislykkedes det.

Der kan være mange grunde hertil, men dit jagttøj og jagtudstyr bør ikke være en af dem.

JAGTTØJ TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE JÆGER


Hos Special Butikken finder du et udvalg af jagttøj i høj kvalitet og i de bedste materialer, heriblandt tweed jagttøj, så du kan få det optimale ud af din jagt. Vi har også et stort sortiment af camouflagetøj, så du undgår at skræmme byttet væk, men falder i et med omgivelserne.

Vi tilbyder et bredt udvalg af jagttøj lige fra jagt bukser og jakker til shorts og handsker. Jagttøjet kommer fra en stor vifte af kvalitets dygtige brands herunder Härkila, Fjällräven og Seeland.

Derudover finder du også et kæmpe sortiment af jagt tilbehør, der holder dig varm når du bruger en masse timer i den kolde danske natur. Klæd dig på fra top til tå med både sokker, huer og jagtstøvler. På den måde sikre du, at kulden ikke ødelægger en ellers fantastisk oplevelse.

JAGTTØJ TIL KVINDER


Er du kvindelig jæger, er du ikke gået forgæves. Tværtimod har vi også et stort udvalg af dame jagttøj, og uanset om du er på udkig efter camouflage tøj til kvinder, en varm jakke med foer, vandresko eller gummistøvler finder du også det her på siden.

Er i et par, der nyder at gå på jagt sammen kan i altså begge finde det jagttøj der passer til jer hver i sær. Vores udvalg af jagttøj er både slidstærkt, praktisk og komfortabelt, så i kan nyde jagten i både regn, solskin, slud og blæst.

JAGTUDSTYR TIL ALLE SITUATIONER


At have det rigtige jagtudstyr og grej er alfa omega, når du skal ud på jagt.
Det kan have betydning for om det bliver en vellykket jagt eller ej. Om du er på udkig efter lokkekald til at lokke byttet frem, en kikkert så du kan danne dig overblik eller en smart foderal kan det findes her på siden.

Går du op i jagt og naturen, kan det store udvalg af spændende jagtudstyr blive en inspiration, når du igen overvejer at forkæle dig selv med endnu mere tilbehør, der vil gøre jagten endnu mere spændingsfyldt.