Jagtstøvler og jagt gummistøvler

Når du skal på jagt er det vigtigt at have fodtøjet i orden, så du får den bedste oplevelse. Det danske vejr byder ofte på meget regn og våde, kolde og trætte fødder er svære at ignorere. Derfor er kvalitets jagtstøvler et must for at du kan få mest ud af jagten.

Hos Special Butikken finder du jagtstøvler fra brands som Härkila, Hanwag og Seeland.

Det der karakterisere en god jagtstøvle er først og fremmest kvaliteten og heraf også materialet af den. Jagtstøvler skal være vandtætte, åndbare, varme og give en god komfort selvom du har dem på i mange timer ad gangen.

Du finder også et stort udvalg af jagt gummistøvler, som også er praktiske til at komme igennem ujævne terræn, og som med stødabsorbering sikrer at dine fødder ikke kommer til at gøre ondt når du i mange timer bevæger dig rundt i skoven. Derudover er jagt gummistøvler særligt velegnet til et vådt og blødt underlag.

FRITIDSSKO TIL HERRER OG DAMER


Kvalitets dygtige jagtstøvler til både mænd og damer er udover at være velegnet til jagt også både praktiske og behagelige fritidssko. Med eksempelvis Härkila støvler opnår du den bedste støtte og komfort uanset om det er til jagt, eller om det er til lange gåture i det fri.

At investere i et par gode jagtstøvler, er altså ligeledes en god investering til dig der elsker lange traveture. Støvlerne kan enten benyttes som komfortable vandrestøvler eller varme vinterstøvler når kulden kommer.
Tag eventuelt et kig på vores specifikke udvalg af  vandrestøvler- og sko, hvor der er flere modeller egnet til lange gåture.

SÅLER, STØVLEOPHÆNG OG PLEJE TIL SKO


Hos Special Butikken finder du også et stort udvalg af tilbehør til jagtstøvler heriblandt såler, støvleophæng og andet pleje til dine sko for den bedste holdbarhed.

Når du skal gå fra tykke strømper i dine jagtstøvler om vinteren til tyndere strømper i foråret, kan såler være en god løsning, så du holder den korrekte pasform i skoen. Derudover er såler med varme særligt velegnet til kolde måneder.

Udover såler finder du også et udvalg af støvleophæng, som forlænger holdbarheden af dine jagt gummistøvler og mindsker tørretiden, samt den korrekte imprægnering og pleje så du får mest muligt ud af dine jagtstøvler.