3M Versaflo visir til hoveddele i M-serien
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
3M Versaflo S-533L hætte
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
3M Versaflo M-206 ansigtsskærm
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
3M Adflo gasfilter A2
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
3M Halvmaske FFA1P2 R D
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
CleanSpace Turboværn CS Ultra Motorenhed
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
CleanSpace oplader
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Stort udvalg af åndedrætsværn

Hos SPECIAL~BUTIKKEN finder du et stort udvalg af åndedrætsværn som beskytter dig mod indånding af dårlig luft. Et åndedrætsværn er et personligt værnemiddel, og der er forskel på hvilke partikler, gasser og dampe som masken beskytter imod. Beskyttelsen i masker afhænger af filtertypen, så vær’ opmærksom på at vælge et åndedrætsværn som lever op til arbejdsopgavens krav.

Vores udvalg af åndedrætsværn er bredt hvor du finder mange forskellige masker, til flere formål. Du finder desuden også hel- og halvmasker så du kan få den form for åndedrætsværn som passer dig bedst. Du finder naturligvis også diverse filtre til de forskellige åndedrætsværn i vores sortiment.

ÅNDEDRÆTSVÆRN FRA KENDTE MÆRKER


I vores sortiment af åndedrætsværn og masker finder du flere kendte mærker som 3M, CleanSpace og JSP. Disse er alle producenter af kvalitetsudstyr så du ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.  

ÅNDEDRÆTSVÆRN TIL MANGE FORSKELLIGE FORMÅL


Der kan være flere grunde til at man har behov for et åndedrætsværn og derfor findes der også forskellige udgaver af åndedrætsværn som hver især beskytter mod eksempelvis støv, dampe og partikler. Et åndedrætsværn anvendes oftest når luften i det arbejdsmiljø man befinder sig, er forurenet med fx partikler, gas, dampe eller røg.

Da åndedrætsværn er belastende for kroppen at bære i længere tid ad gangen er det begrænset hvor længe visse typer de må benyttes. Filtrerende åndedrætsværn må kun benyttes i 3 timer ad gangen, og det anbefales at anvende et åndedrætsværn med turboenhed eller luftforsyning.

KØB ÅNDEDRÆTSVÆRN HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvilket åndedrætsværn der er det bedste valg for dig. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.

Læs mere om CleanSpace2 her.

Læs mere værn og filtertyper her.