Trespass er et outdoor mærke med rødder i Skotland. Trespass laver beklædning og udstyr som er perfekt til et aktivt liv i naturen. Bag Trespass er en fantastisk filosofi, som går ud på at et sundt udendørsliv skal være tilgængeligt for alle, uanset baggrund, alder, køn og præferencer.

Med denne filosofi fokuserer Trespass på at levere en høj kvalitet som er tilpasset mange forskellige aktiviteter samtidig med at det skal være til at betale.

Trespass byder på et bredt udvalg af beklædning til friluftslivet, og hos Specialbutikken.dk finder du et godt udvalg af softshelljakker, fleecejakker, skijakker, regnjakker, sko og rygsække. Udvalget byder på fantastisk beklædning til både mænd og kvinder.

Trespass’ historie
Historien om Trespass starter med firmaet Jacobs & Turner LTD som blev grundlagt i 1938. Firmaet startede med kun 12 ansatte og et lille lager på kun 111 m2. Her bestod produktionen primært af uniformer til større virksomheder og organisationer. Som tiden gik voksede virksomheden, og en dag udviklede de et nyt produkt som blev starten til den store succes som Trespass har i dag. De udviklede nemlig anorakken og mange andre vandtætte jakker.

I 1977 havde de ikke længere plads nok til at kunne producere og opbare alle produkterne i det lille lokale i Glasgow, og derfor måtte de flytte til større lokaler. Denne gang var lageret på 950 m2, hvor der var plads til at designe og udvikle nye fantastiske produkter til outdoorlivet.

I dag har Trespass 1.677 medarbejdere ansat i United Kingdom. De har desuden også åbnet 100 butikker og indgået aftaler med over 250 forskellige forhandlere i hele Europa, ligesom vi hos Specialbutikken er stolte forhandlere af Trespass’ gode produkter.


Trespass jakker i høj kvalitet til mænd og kvinder
Hos Specialbutikken finder du et stort udvalg af Trespass jakker til både mænd og kvinder. Vores sortiment er bredt og vi har både vinterjakker, softshell jakker, regnjakker, dunjakker og mange andre jakker.
Med en jakke fra Trespass får du en jakke i høj kvalitet, som er super anvendelig både til hverdag men også et aktivt friluftsliv.

Se vores udvalg her på siden og blev inspireret.


Fodtøj fra Trespass til en aktiv fritid
Godt fodtøj er særlig vigtigt hvis du elsker at opleve naturen. Har du en aktiv livsstil og holder af outdoorlivet, så se nærmere på vores udvalg af sko og fodtøj her på siden.

Vores sortiment er bredt og du finder både sko til herre og damer. Vores udvalg af fodtøj fra Trespass består fx af gode vandrestøvler, vinterstøvler, og en masse gode fritidssko som også er perfekte til hverdagsbrug.  

Outdoor tilbehør fra Trespass
Hos Specialbutikken kan vi byde dig på et stort udvalg af beklædning og fodtøj fra Trespass, men vores sortiment indeholder også tilbehør som rygsække, handsker og skiundertøj.

Se fx den praktiske Neroli rygsæk som kan rumme 28 liter og er fremstillet i et slidstærkt materiale så den kan klare både hverdagens opgaver, men også en tur i det fri.