DJ Tools Industri Renseservietter 80 stk.
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Om DJ TOOLS


DJ TOOLS er en frivillig kæde som ejes af selvstændige handels- og grossistvirksomheder inden for værktøj og tekniske artikler. De får produceret en række produkter under eget navn hos dygtige og anerkendte producenter af værktøj. DJ TOOLS sortiment består bl.a. Af tænger, skruetrækkere, topnøglesæt og borsæt.


Kvalitetsværktøj til ethvert formål


Her hos Specialbutikken finder du et stort udvalg af værktøj fra DJ TOOLS. Vores sortiment af værktøj fra DJ TOOLS er bredt og du finder derfor mange forskellige former for værktøj og værktøjssæt her på siden. I vores udvalg finder du eksempelvis mange forskellige sæt som fx diverse top- og bitsæt, bænkhammersæt, topnøglesæt, ringgaffelnøglesæt, tangsæt med 3 dele, borsæt og skruetrækkersæt. Sortimentet byder dog også på meget andet som fx nedstrygerblade, blæsepistoler, handsker, tommestok og båndmål, sortimentæsker, fræsestifter, rustopløser, kabelopruller, diverse tænger, og hobbyknive.


Godt værktøj til skarpe priser


Er du på udkig efter godt værktøj som samtidig ikke er alt for dyrt? Så se nærmere på udvalget fra DJ TOOLS.  Vælger du værktøj eller udstyr fra DJ TOOLS kan du være sikker på at erhverve dig noget værktøj som er af høj kvalitet til en god pris. DJ TOOLS er nemlig kendt for godt værktøj til en overkommelig pris.  Derudover kommer alt værktøjet i et smart grønt design som sætter prikken over i’et.