ReturneringDine returmuligheder

Har du fortrudt dit køb og ønsker at returnere en vare til os? Eller ønsker du at bytte til en anden størrelse / farve? Så har du 2 muligheder.
1) Returnere / bytte varen i vores fysiske butik. (Gratis.)
2) Udfyld nedenstående formular for at oprette en retursag og send din ordre retur til vores webshop. (Du skal selv betale returfragten.)
 
Navn
*
 
Email
*
 
Mobilnummer
*
 
Ordrenummer
Skriv dit 8 cifret ordrenummer (findes blandt andet på din ordrebekræftelse / kvittering.)
*
 
Produkter
Skriv hvilke og antal produkter du ønsker at returnere.
*
 
Kommentar
Skriv hvorfor du ønsker at returnere. F.eks. penge retur eller ombytning til en anden størrelse.
*
 
Hvordan ønsker du pengene retur?
 
Reg. nummer / kontonummer
 
Returadresse
Udfyldes ved ombytning
 
Tilbagebetaling
Vær opmærksom på, at ved fortrydelse af købet skal varen returneres i væsentlig samme stand, som du modtog den. Der kan være tale om en værdiforringelse, hvis varen har været udsat for en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Du hæfter for en eventuel værdiforringelse, som kan blive fratrukket købsprisen.
 
OBS! Er der tale om en reklamation, så kontakt post@specialbutikken.dk med ordrenummer og årsag til reklamationen.
 
Husk at vedlægge dit ordrenummer i returforsendelsen.
For at vi kan genkende dine returvarer, så oplys venligst dit ordrenummer på pakken eller vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse / kvittering.
 
Køb en returlabel til 50,-
Når du har oprettet en retursag, så kan købe en returlabel på næste side. Vælg mellem GLS og Post Nord. Vær opmærksom på, at returforsendelsen ikke overskrider maks. pakkestørrelse.
 
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk