Om os

Velkommen til specialbutikken.dk

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af Special~Butikken Holstebro A/S. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv. I vores 1300 m² store butik i Holstebro kan du se og købe alle de spændende varer. De fleste produkter finder du også her på specialbutikken.dk. Sortimentet udvides og ændres løbende.

Vores store udvalg omfatter blandt andet fritidstøj fra Fjällräven, arbejdsbeklædning fra Fristads Kansas og Carhartt, håndværktøj fra Bahco, haveredsskaber fra Fiskars, højtryksrensere fra Nilfisk, elværktøj fra Metabo og Hitachi, jagttøj fra Härkila og Seeland, sikkerhedsfodtøj fra Jalas samt høreværn fra 3M Peltor.

Vi har mange års erfaring med salg af arbejdsbeklædning. Vi trykker selv navn og logo på tøjet eller sørger for brodering, hvis det ønskes.

Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.

SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. I 1993 fik butikken navnet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro. Siden 2020 har firmanavnet været Special~Butikken Holstebro A/S.

Special~Butikken Holstebro A/S er medejer af DJ Supply, som er en frivillig kæde ejet af 37 selvstændige handelsvirksomheder indenfor værktøj og tekniske artikler. DJ Supply varetager blandt andet forhandlinger og indgåelse af samhandelsaftaler samt aftaler om fællesindkøb med leverandører. Dette er med til at sikre, at SPECIAL~BUTIKKEN altid kan tilbyde dig den bedste pris og kvalitet samt et bredt sortiment fra førende producenter.

Åbningstider for butikken i Holstebro:
Mandag-fredag: 7.30-16.30
Lørdag: 9.00-12.00
Søndag og helligdage: Lukket.
Grundlovsdag: Lukket 5. juni.

Telefonen er åben:
Mandag-fredag: 7.30-16.00

Husk! Der er altid døgnåbent på www.specialbutikken.dk.

Vores adresse:
Special~Butikken Holstebro A/S
Fabersvej 13
7500 Holstebro

Kontakt:
Tlf.: 97 41 42 77
E-mail: post@specialbutikken.dk

Mangler du noget godt grej, så handel hos Special-Kai.

Vi glæder os til at se dig!

Se her en kort film om SPECIAL~BUTIKKEN.


Hovedsponsor af Holstebro Håndbold

Hovedsponsor af Holstebro Håndbold