Plastikkæde gul/sort - 25 meter
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Advarselsskilt - Giv agt - plast 297x210 mm
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Brandskilt - Brandslange - plast 210x297 mm
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Stort udvalg af advarselsskilte og afmærkning

Advarselsskilte og afmærkning er ofte en nødvendighed, da der mange gange er lovkrav om korrekt skiltning. Udover lovkravet er det desuden også altid gode sikkerhedsmæssige grunde til, at anvende skiltning og afmærkning på diverse arbejdspladser og ved godstransport.
Vi har et stort udvalg af skilte og afmærkninger, og der findes mange typer af sikkerhedsskilte som herudover kommer i forskellige størrelser og udformninger. Er du på udkig efter et helt særligt skilt, er du meget velkommen til at kontakte os.

AFMÆRKNING, AFSPÆRRINGSBÅND OG ADVARSELSTAPE


Det kan være nødvendigt at afmærke eller afspærre et område af forskellige grunde og her på siden finder du både afspærringsbånd og advarselstape i flere farver. Du finder desuden også plastikkæder som også anvendes i forbindelse med afmærkning og afspærring.

ADVARSELSSKILTE TIL MANGE FORMÅL


I denne kategori finder du diverse skilte til arbejdspladsen og andre arbejdsområder. Du finder skilte som advarselstrekanter, advarselsskilte til trykflasker, brandskilte, forbudsskilte, og påbudskilte til fx brug af åndedrætsværn og øjenværn.

KØB ADVARSELSSKILTE OG AFMÆRKNING HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter advarselsskilte og afmærkning så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.