BlueStar Falddæmper 2M
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
FallSafe BASIC 1 faldsikringskit
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Faldsikringssæt basic 4
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Faldsikringssæt basic mini
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
BlueStar Karbinhage Stål TWL 20KN
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Sikkerhedshjelme og faldsikring

Her på siden finder du vores store udvalg af sikkerhedshjelme og produkter til faldsikring. Det er altid vigtigt at have sikkerheden i top, og derfor kræver det også det rette udstyr. I vores sortiment finder du bl.a. sikkerhedsudstyr som klatrehjelme, faldsikringskits, faldsikringstasker, forankringsslynge, knæbeskyttere og meget andet. Find det hele her hos SPECIAL~BUTIKKEN.

STORT UDVALG AF UDSTYR TIL FALDSIKRING


Find det rette faldsikringsudstyr her på siden. Vær opmærksom på at bruge det rette faldsikringsudstyr til opgaven hvad end der arbejdes i højden, på diverse bygningskonstruktioner, på vindmøller, i brønde eller mange andre områder hvor der er risiko for alvorlige fald.

Arbejde i højderne kan være farligt og risikofyldt. Derfor er det vigtigt at anvende faldsikring, så sikkerheden er i orden, hvis uheldet er ude. Der findes mange former for faldsikringsudstyr, eksempelvis i form af sikkerhedsliner, forankringsslynger eller hele faldsikringskits som indeholder forskellige elementer.

SIKKERHEDSHJELME OG KLATREHJELME


I vores sortiment finder du også diverse sikkerhedshjelme og arbejdshjelme. Hjelme er en god beklædningsdel på mange arbejds- og byggepladser og derfor finder du forskellige hjelme i vores sortiment. Vi har flere sikkerhedshjelme fra 3M men også hjelme som er beregnet til klatring. Når du køber en sikkerhedshjelm er det vigtigt at hjelmen sidder godt fast på hovedet for at kunne beskytte dig optimalt. Vores hjelme er af høj kvalitet og opfylder alle

KØB UDSTYR TIL FALDSIKRING HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter hjelme og andet udstyr til faldsikring, så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.