Stort udvalg af sikkerhedsudstyr

Det er vigtigt at have sikkerhedsudstyret i orden. Beskyt dig selv når du udfører dit arbejde eller fritidsaktiviteter som kan have risici. Sikkerhedsudstyr kan være nødvendigt i mange situationer og i forskellige jobs. Her på siden ser du vores store udvalg af forskellige former for sikkerhedsudstyr. Du finder fx udstyr som ansigtsskærme og visirer, sikkerhedsbriller, hjelme, udstyr til faldsikring, åndedrætsværn, masker og dragter, øjenskyl, produkter til førstehjælp samt høreværn og ørepropper. Der er mange risikofyldte jobs som kræver sikkerhedsudstyr og det finder du her på siden.
Sikkerhedsudstyr fra kendte mærker
I vores store sortiment af sikkerhedsudstyr finder du flere kendte mærker. Vi forhandler bl.a. Høreværn, ansigtsskærme, åndedrætsværn og sikkerhedsbriller fra 3M, sikkerhedsbriller fra Pyramex, masker fra CleanSpace, og meget mere.

SIKKERHEDSUDSTYR FRA KENDTE MÆRKER


Mange jobs og aktiviteter i fritiden, kan medfører behovet for ansigtsskærme eller et visir. Her kan det være særligt nødvendigt at have det rigtige udstyr, så du er sikker på, at du er beskyttet mod farer eller skader. SPECIAL~BUTIKKEN forhandler et stort udvalg af forskellige slags beskyttelse til ansigtet som visir til ansigtet, sikkerhedshjelme med visirer, ansigtsvisir, ansigtsskærme og de billige plastik visir.

KØB ÅNDEDRÆTSVÆRN HOS OS


Åndedrætsværn som beskytter dig mod indånding af dårlig luft. Et åndedrætsværn er et personligt værnemiddel, og der er forskel på hvilke partikler, gasser og dampe som masken beskytter imod. I vores udvalg af åndedrætsværn finder du mange forskellige masker, til flere formål. Du finder desuden også hel- og halvmasker så du kan få den form for åndedrætsværn som passer dig bedst. Du finder naturligvis også diverse filtre til de forskellige åndedrætsværn i vores sortiment.

KØB DIT SIKKERHEDSUDSTYR HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.