Om 3M


3M er virksomheden bag en stor række af anerkendte brands indenfor fx beskyttelsesudstyr til arbejde og fritid. Det er ikke mange der ved, at 3M står bag de meget populære Peltor høreværn som er enormt populære hos både professionelle, gør-det-selv-folk og jægere.
3M står også bag mange populære støvværn og svejserskærme som sælges i Danmark. 3M er derfor mærket bag mange populære produkter, og fælles for de mange produktlinjer er, at der er stor fokus på kvalitet og grundighed og derfor kan du være sikker på at få et fantastisk produkt, når du køber varer produceret af 3M. I udvalget ovenfor finder du blandt andet, hjelme og visirer, Peltor høreværn, støvmasker, sikkerhedsbriller, åndedrætsværn og meget mere!


Populære Peltor høreværn fra 3M


Som nævnt tidligere, står 3M bag de yderst populære Peltor høreværn. Disse høreværn er absolut topklasse når det kommer til at skulle beskytte ørerne og hørelsen. Om du er håndværker eller jæger, så er 3M’s Peltor høreværn nogle af de bedste du kan få fingrene i på markedet. Peltor høreværn findes i mange forskellige versioner som passer til forskellige formål.
Du kan eksempelvis få høreværn til børn, høreværn med radio, bluetooth høreværn, men også smarte høreværn som kan dæmpe impulsstøj som særligt opleves ifm jagt. For at sige det helt kort, så findes der et par 3M Peltor høreværn som passer perfekt til ethvert behov.

Skulle du være i tvivl om hvilket høreværn der passer bedst til dig og dit behov, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi hjælper hellere end gerne.


3M hjelme og visirer


3M producere mange forskellige produkter inden for sikkerhedsudstyr, og derfor finder du også hjelme og visirer fra 3M her på siden. Produkterne her er designet og udviklet til at beskytte dit ansigt, øjne og øre når du arbejder i særlige brancher. Du finder fx sikkerhedshjelme, pandeskjold som fås i forskellige varianter alt efter behov. Du kan få almindelige sikkerhedshjelme men også hjelme med høreværn og visir så opnår den optimale beskyttelse når du arbejder.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller brug for hjælp til at finde det rigtige produkt til dit behov, så kontakt vores kundeseivice for god og grundig vejledning.


Åndedrætsværn i høj kvalitet


Ønsker du at passe godt på dine lunger mens du arbejder, så er et åndedrætsværn en rigtig god ide. I ‘gamle dage’ tænkte man ikke, at lidt støv kunne skade lungerne, men i dag er det en anden sag. Hvis man udsættes for store mængder støv, dampe eller gasser uden brug af åndedrætsværn kan det få store konsekvenser for helbredet. I dag er vi heldigvis klogere, og har større fokus på at anvende den rette beskyttelse når man arbejder meget med fx støv, gasser og dampe. Derfor kan man i dag få et stort udvalg af forskellige åndedrætsværn som tjener forskellige formål. Åndedrætsværn fra 3M er nogle af de bedste på markedet og de har samtidig et bredt udvalg af forskellige åndedrætsværn i høj kvalitet.

Hos Specialbutikken finder du både 3M åndedrætsværn i form af helmasker og halvmasker som beskytter dine luftveje ved hjælp af et partikelfilter. Husk også på, at selvom du bruger åndedrætsværn, så er det vigtigt, at du så vidt muligt står i et miljø med god ventilering, så støv og dampe bliver udluftet hurtigst muligt.

Hvis du er i tvivl om hvilket 3M åndedrætsværn der passer bedst til dig og dit behov? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice for vejledning.