3M Peltor Skovarbejdersæt

DKK 669,00
(DKK 535,20 ekskl. moms)
På lager
3M har kombineret flere af deres kvalitetsprodukter i dette skovarbejdersæt. Sættet er lavet med fokus på de mange udforderinger som en skovarbejders udstyr bliver udsat for hver dag.

Hjelmen er velventileret med en række ventilationshuller, smal skygge som sikrer et bredt synsfelt og justerbar foring, så hjelmen kan tilpasses til den enkelte. Hjelmen er også udstyret med Uvicator-teknologien fra 3M, som fortæller hvornår det er tid til at skifte din hjelm ud. Alt dette beskytter dit hoved optimalt.

Hjelmen er udstyret med netvisir i rustfri stål, og nettet er i rektangulære felter, hvilket giver en unik lav lysreduktion, som sikrer god udsyn og beskyttelse mod spåner og splinter.

Høreværnet giver en reduktion af lydstyrken på 28 dB, og kan bruges i 87-98 dB området. Høreværnet er udstyret med ventilation i skumringen, som er fyldt med væske og skum der giver et optimalt fit, og muliggøre langvarig brug.

Hjelmen er desuden udstyret med et regnslag, som beskytter nakken og sikrer at vandet ikke løber ned i kraven af jakken.

Skovarbejdersættet består af:
G3000 Hjelm
V4CK Netvisir
H31P3E Høreværn
GR3C Regnslag