Find jagthuer, handsker og gaiters hos os

På en vellykket jagt er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. En vigtig del er at du ikke må fryse, og derfor er en varm jagtjakke og et par jagtbukser selvfølgelig nødvendigt. Du kan dog ikke blot nøjes med, at holde de store dele af kroppen varm. For mange er det lige så vigtigt at have et par gode jagthandsker og en varm hovedbeklædning.

Hos Special Butikken finder du et stort udvalg af hals- og hovedbeklædning som jagthuer, caps, en varm halsedisse, tørklæder og andre former for jagthatte. Derudover finder du også de perfekte jagthandsker og gaiters, som vil give dig gode betingelser for en god oplevelse når du skal på jagt.

Fælles for de mange jagthuer, jagthandsker og det er andet tilbehør er, at de kommer fra anerkendte mærker som Härkila, Pinewood og Carhartt. Det betyder at du er sikret en god kvalitet, uanset hvilken beklædningsgenstand du vælger.

JAGTHUER, JAGTKASKET, JAGTHATTE OG HALSBEKLÆDNING


En fornuftig hovedbeklædning i form af en hue, kasket eller hat er vigtigt når du skal beskytte dig selv mod kulde og blæst. Det er ikke altid nok at tage en masse lag på kroppen. Hvis dit hoved og dine øre er helt forfrosne, kommer det hurtigt til at gå udover resten af din kropsvarme og ikke mindst dit nødvendige fokus på jagten. Hos os finder du blandt andet fleece og uld jagthuer, der er behagelige og holder på varmen. Jagthuerne kommer blandt andet i grøn og camouflage, så du kan gå i et med omgivelserne. Visse huer er også vendbare, så du kan vælge det udtryk der passer bedst i situationen.
Udover huer finder du også diverse jagthatte og jagtkasketter heriblandt den traditionelle Sixpence kasket, også kaldet flat cap på engelsk.

Til ekstra kulde beskyttelse kan en halsedisse, jagt ansigtsmaske eller halstørklæde også være ganske effektiv.
En fleece halsedisse kan være en erstatning til halstørklædet, og halsedissens fleksibilitet gør at du både kan dække hals, øre og ansigt i større eller mindre grad. De kommer i onesize og derfor kan de både bruges som en herre og dame halsedisse.
Ansigtsmasker og elefanthuer dækker ligeledes store dele af hovedet og holder på varmen, mens de også fungere effektivt som ansigts sløring på jagten.

JAGTHANDSKER OG SKYDEHANDSKER


Jagthandsker er vigtige uanset jagtform og årstid. Jagthandsker sikrer at dine hænder holdes varme i kulden, men giver også beskyttelse når du bevæger dig gennem et tætvoksende terræn. Hos Special Butikken finder du både varme handsker til de kolde måneder, vandtætte handsker til en regnfuld dag og lette handsker i de lune jagttider. Jagthandsker findes i naturlige farver og camouflage, så du opnår den optimale sløring.

Når du skal bruge en handske som skydehandsker, er det essentielt at de er designet så du kan holde på et skydevåben. Hos os finder du derfor skydehandsker med en foldbar skydefinger, så du uproblematisk kan bruge pegefingeren på aftrækkeren. Eksempelvis er Härkila Metso Active handsken ekstremt brugbar som skydehandske.