Stort udvalg af fodtøj og sko til arbejdsbrug

Vil du beskytte dig selv i dit arbejde, er det en god ide at vælge et godt fodtøj som passer til dit erhverv. Det kan fx være nødvendigt med en skridsikker sål eller sømværn. Nogle arbejdsmiljøer kræver også at dine sikkerhedssko skal være ESD godkendt, så vær opmærksom på hvilke fodtøj der passer til din arbejdssituation.
Her på siden finder du forskellige former for fodtøj til arbejdsbrug som fx sikkerhedsko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedsgummistøvler, lette sikkerhedssko, træsko, fritidsstøvler, vinterstøvler, svejsesko og arbejdssandaler. Du finder hele udvalget her på siden.

ARBEJDSSKO OG SIKKERHEDSSKO FRA KENDTE MÆRKER


Her på siden ser du vores store udvalg af fodtøj som er særligt velegnet til at arbejde i, eller til fritidsaktiviteter som kræver en solid påklædning. Arbejdssko- og støvler er vigtigt for sikkerheden hvis uheldet skulle være ude. Derfor forhandler vi arbejdstøj- og sko fra mange kendte mærker, så du kan få arbejdsbeklædning i kvalitet, som passer til dit behov. Her på siden finder du eksempelvis arbejdssko fra mærker som Sika, Jalas, HKSDK, Cofra, Brynje mfl. Som laver nogle af de bedste sikkerhedssko. Er du på udkig efter arbejdstøj finder du både arbejdsbukser, arbejdsjakker, overalls og meget andet fra mærker som Ocean og Kansas.

ARBEJDSFODTØJ TIL MANGE FORMÅL


I vores sortiment af sko og støvler finder du forskellige slags fodtøj som er velegnet til at arbejde i. Vi har et stort udvalg af arbejdssko til både mænd og kvinder, men vær opmærksom på, at arbejdssko ikke altid er sikkerhedssko med tåværn. Så ønsker du arbejdssko med forstærket tåkappe/tåværn, så vælg sikkerhedssko. Vores store udvalg af sko til arbejdsbrug gør det muligt for dig, at finde netop det par som passer til dine behov. Vores sortiment byder på arbejdssko- og støvler til mange formål og forskellige erhverv.

KØB ARBEJDSFODTØJ HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du på udkig efter det rette arbejdstøj, så finder du det her. Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.