FjällrävenFristads KansasNilfiskBahcoJalasHärkilaKosangas
FjällrävenFristads KansasNilfiskBahcoJalasHärkilaKosangas

Härkila

Härkilas jagtbeklædning produceres med baggrund i mange års erfaring fra praktisk jagt. Det sikrer optimal funktionalitet, høj brugervenlighed og det helt rigtige materialevalg. Det er kvalitet til den kræsne jæger.

Er der produkter i Härkilas sortiment, du ikke kan finde i webshoppen, er du meget velkommen til at kontakte Special~Butikken. Vi kan skaffe det meste fra dag til dag.

Se størrelsesguide for Härkila og Seeland.

Klik på den kategori du vil se

Mest populære
Härkila PH Range SS skjorte - Sand
Härkila PH Range SS skjorte - Sand DKK 699,00
(DKK 559,20)
Härkila Annaboda sweater flintgrå
Härkila Annaboda sweater flintgrå DKK 1.499,00
(DKK 1.199,20)
Härkila Jomsborg skjorte - Sky Blue
Härkila Jomsborg skjorte - Sky Blue DKK 799,00
(DKK 639,20)
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk