Härkila

Härkilas jagtbeklædning produceres med baggrund i mange års erfaring fra praktisk jagt. Det sikrer optimal funktionalitet, høj brugervenlighed og det helt rigtige materialevalg. Det er kvalitet til den kræsne jæger.

Härkilas historie strækker sig helt tilbage til det 17. århundrede, da navnets oprindelse skal findes i en familieejet gård i Sveriges vestlige del. Denne familie var kendt for at være ekstraordinært dygtige jægere og havde af samme årsag, stor succes med at skabe en profitabel pels- og kødforretning. Senere udviddede Härkila forretningen med opdræt af jagthunde, som var i absolut topklasse - og den findes stadig i dag, og er fortsat berømt for de resultater, de har opnået.  Selvom Härkila i dag er mest kendt for sit jagttøj, så var det først i den sidste halvdel af 1900-tallet, at virksomheden begyndte at producere jagttøj. Siden starten, har fokus i Härkila jagttøj været, at skabe beklædning som kan modstå hårdt terræn, kulde og det slidsomme liv, det kan være, at være jæger. Härkila er skabt af jægere til jægere, og det kan tydeligt ses i tøjets standard og udformning. Härkila har aldrig været bange for at gå i front både ift. innovation og design og de var eksempelvis det første jagtbrand, som begyndte at producere jagttøj med GORE-TEX membran. I dag er Härkila jagttøj blandt verdens absolut foretrukne for jægere over hele verden.

Er der produkter i Härkilas sortiment, du ikke kan finde i webshoppen, er du meget velkommen til at kontakte Special~Butikken. Vi kan skaffe det meste fra dag til dag.

Se størrelsesguide for Härkila og Seeland.

Klik på den kategori du vil se

Mest populære
Härkila Pro Hunter X jakke
Härkila Pro Hunter X jakke Før DKK 4.699,00
DKK 3.499,00
(DKK 2.799,20)
Härkila Pro Hunter Dog Keeper jakke
Härkila Pro Hunter Dog Keeper jakke DKK 4.499,00
(DKK 3.599,20)
Härkila Norja Cardigan - Warm Olive Melange
Härkila Norja Cardigan - Warm Olive Melange DKK 1.499,00
(DKK 1.199,20)
Härkila Pajala Lady skjorte
Härkila Pajala Lady skjorte DKK 499,00
(DKK 399,20)
Härkila Tuning jakke
Härkila Tuning jakke Før DKK 3.499,00
DKK 2.499,00
(DKK 1.999,20)
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk