Hanwag’s historie


Hanwag blev stiftet i 1921, og siden da har de været en af de førende producenter af vandrestøvler og militærstøvler. Hanwag åbnede sin første butik i 1921, og har siden da skabt robuste støvler og fodtøj i højeste kvalitet.

Virksomheden er bygget på enorm erfaring samt et godt og solidt håndværk. Deres sko og støvler produceres i Vierkirchen som er lille by i det sydlige Tyskland nær München. Alle sko og støvler er blevet produceret her siden virksomheden blev stiftet, og sådan fortsætter det, da det sikre den høje kvalitet fordi hele produktionen foregår ét samlet sted.

Hanwag blev startet af Hans Wagner, et kendt navn inden for sko, grundet hans to brødre står bag skomærkerne Hochland og Lowa. Hanwag støvler og sko er for dig som er yderst kvalitetsbevidst. Støvlerne er nemlig designet specielt til både vind og vejr, men også mange forskellige overflader, så du kan stå solidt fast til underlaget.


Hanwag støvler til jagt, militær og vandreture


Som nævnt tidligere er Hanwag en af de førende producenter af vandrestøvler og udvikler støvler til mange forskellige aktiviteter som for eksempel militær, jagt og vandreture. Hos Specialbutikken forhandler vi et stort udvalg af modeller som Canyon, Aotea, Alaska, Alta, Belorado, Hanks og mange flere. Deres mange års erfaring med produktion og udvikling af kvalitetsstøvler gør, at dine fødder aldrig vil have det bedre end i et par Hanwag støvler. Med støvlernes stødabsorberende egenskaber vil du kunne klare lange og krævende vandreture i selv hårdt terræn.


Vandrestøvler fra Hanwag i fantastisk kvalitet


Hanwag støvlerne er også særlig kendt for deres anvendelse af dobbelt sting, når støvlerne produceres. Det er en metode som kun Hanwag mestrer til perfektion, og er derfor de eneste i Tyskland som benytter metoden til deres mange vandrestøvler. Anvendelsen af dobbeltsting gør, at du får et par støvler som er enormt solide og holdbare. Desuden kan du udskifte sålen, hvis dette med tiden bliver nødvendigt. Som du nok kan regne ud, er det heller ikke tilfældigt hvilken type læder som vælges til Hanwags støvler. For at finde det bedste læder, skal materialet igennem en lang udvælgelsesproces for at sikre at læderet er af højeste kvalitet. Alt det læder som bruges til produktion af vandrestøvlerne indkøbes fra verdens bedste og mest erfarne læderproducenter, så Hanwag er sikker på at deres samarbejdspartnere kan levere en høj kvalitet.


Populære vandrestøvler hos Specialbutikken


Hos Specialbutikken forhandler vi et bredt udvalg af de fantastiske Hanwag vandrestøvler. Hos os finder du populære modeller som: Hanwag Alta Bunion, Hanwag Belorado, Hanwag Alaska, Hanwag Canyon Wide og Hanwag Banks.


Køb dine nye Hanwag vandrestøvler hos Specialbutikken


Er du på udkig efter nogle gode vandrestøvler? Så vil fodtøj fra Hanwag være et fantastisk godt valg, hvis du ikke vil gå ned på kvaliteten. Hos Specialbutikken ved vi at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning, og derfor kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Vi har ligeledes en 1300m2 stor butik hvor du naturligvis også er velkommen. Vi glæder os til at handle med dig.