FjällrävenFristads KansasNilfiskBahcoJalasHärkilaKosangas
FjällrävenFristads KansasNilfiskBahcoJalasHärkilaKosangas

Støvsugning og gulvvask

Her kan du finde alt indenfor støvsugere, vådsugere og gulvfejere og gulvvaskere. For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har vi opdelt kategorien i to, så du kan klikke dig ind på den gruppe, der passer til dit behov. Leder du efter en støvsuger eller en vådsuger, skal du klikke på boksen til højre. Hvis du derimod er på udkig efter en gulvfejer eller en gulvvasker, er det boksen til venstre du skal klikke dig videre på.

Klik på den kategori du vil se

Mest populære
Nilfisk-Alto Aero støvsugerposer
Nilfisk-Alto Aero støvsugerposer DKK 131,25
(DKK 105,00)
Nilfisk-Alto Attix filter
Nilfisk-Alto Attix filter DKK 335,00
(DKK 268,00)
Nilfisk-Alto Scrubtec 343.2 B Combi
Nilfisk-Alto Scrubtec 343.2 B Combi DKK 24.998,75
(DKK 19.999,00)
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk