Harris Agro 880 skære- / varmesæt med vogn
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
BÆRESELE F/UKRUDTSBRÆNDER
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
SLANGERULLE M/20 M SLANGE
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage


Skal du grille? Så skal du bruge Kosangas


Kosangas er for mange nærmest synonym med at grille. Det er mere populært end nogensinde at grille i de lune forårs, eller efterårsdage og selvfølgelig om sommeren, når solen står højt og stemningen er helt i top. Få ting er så hyggeligt som at hygge rundt om en grill med god mad og et dejligt glas vin. For de der har valgt at bruge gasdrevet grill, er flasker fra Kosangas et must.  Og det kan være yderst praktisk at indkøbe, så man har en ekstra Kosangas gasflaske på lager, så man ikke pludselig løber tør for gas midt i at man er ved at forberede maden til gæsterne.


Udstyr til kokken eller havemanden


Men Kosangas er meget mere end gas til grill. Kosangas har et stort produktportefølje med relaterede produkter som kan bruges til fritid eller andre aktiviteter - for eksempel på ferien, på campingpladsen, på hiketuren eller hvad man nu ellers kan finde på.  Vidste du for eksempel, at det er muligt at få produkter som gasapparater, gasplus og wokbrænder til de kreative udendørskok?

Eller er du en af dem, der døjer meget med ukrudt og måske har store udearealer med forthov, fliser eller grus, som er svært at holde nede? Her er et Kosangas ukrudtbrændersæt er velkommen hjælp, hvor du får en vogn til påspænding af gasflaske inklusiv piezotænding, regulator og 2 meter slange. Det gør det sure arbejde med at bekæmpe ukrudt til en noget mere overkommelig leg.


Problemer med at holde varmen?


Der findes stort set ikke nogen, der ikke synes det er hyggeligt at side udenfor en sen sommeraften. Og det kan være rigtigt ærgerligt når mørket sænker sig og kulden trænger sig på, at man er nødt til at gå indenfor. Men dette har Kosangas også løsningen på med deres gasbål. Her er der tale om et flot gasbål som kan opstilles f.eks. ved siden af havemøblerne. Det er et flot gasbål lavet af metal og inklusive en elegant glasramme. Det smarte ved dette gasbål er, at gasflammerne brænder omkring lavasten og et keramisk træstrykke. Det giver en virkelig flot effekt og gør, at gasbålet foruden at være effektiv med varmen også fremstår både flot og elegant.


Alle de små nipsting


I produktsortimentet fra Kosangas finder vi også andre interessante produkter for de, der har behov for de lidt mere specifikke ting. Således har Kosangas et stort udvalg af reservedele og tilbehør til gasflaskerne og deres øvrige udstyr. Find produkter som lavtryksgenerator, varmebælte til gasflaske, håndomskifter, gasdåse, flaskevogn, forlængerrør, adapter, brænderrør, brystnippel, tagbrændersæt og meget, meget andet.

Velkommen hos Specialbutikken og vores kæmpe udvalg af Kosangas produkter - husk af gasflasker skal afhentes på adressen i Holstebro.