Fragt og levering

Fragtpriser ved levering til DanmarkGælder ikke Grønland og Færøerne.

Levering til privatadresse med Post Nord eller GLS: DKK 55,-inkl. moms.

Levering til erhvervsadresse med Post Nord eller GLS: DKK 40,-inkl. moms.

Levering til valgfrit Post Nord eller GLS udleveringssted: DKK 40,- inkl. moms.

Levering med danske fragtmænd. Pris 80,- DKK inklusiv moms. Specialbutikken.dk er nødt til at benytte Danske Fragtmænd (DFM), da pakkens vægt eller størrelse overskrider Post Nords eller GLS's maksimum pakkestørrelser.

Fragtfri levering til valgfrit Post Nord eller GLS udleveringssted ved køb for over DKK 990,- inkl. moms. OBS! Kun muligt ved køb af produkter, der ikke overskrider maks. pakkestørrelse for pakker sendt til et udleveringssted.

BEMÆRK! Selvom du har valgt GLS eller Post Nord, så kan specialbutikken.dk være nødt til at vælge Danske Fragtmænd (DFM), hvis pakkens vægt eller størrelse overskrider Post Nords eller GLS's maksimum pakkestørrelser.

Fragtpriser ved levering med skib til Grønland og Færøerne

   

Maks. pakkestørrelse: 5 kg.

Forsendelse med Post Nord til privatadresse: DKK 250,- inkl. moms.

Forsendelse med Post Nord til erhvervsadresse: DKK 250,- inkl. moms.

BEMÆRK! Pakkens fysiske vægt og pakkens volumenvægt (længde x bredde x højde i meter x 280) må ikke overstige 5 kg. Kontakt specialbutikken.dk på post@specialbutikken.dk for at høre nærmere om særaftaler for levering af leverancer over 5 kg.

Fragtpriser ved levering til Belgien, Finland, Holland, Luxembourg, Sverige og TysklandLevering til privatadresse med omdeling med Post Nord: DKK 200,- inkl. moms.
Maks. pakkestørrelse: 5 kg.*

Levering til privatadresse uden omdeling med Post Nord: DKK 150,- inkl. moms.
Maks. pakkestørrelse: 5 kg.*

Levering til erhvervsadresse med omdeling med Post Nord.
Belgien, Holland, Luxembourg og Tyskland: DKK 200,- inkl. moms.
Finland: DKK 300,- inkl. moms.
Sverige: DKK 250,- inkl. moms.
Maks. pakkestørrelse: 5 kg.*

Fragtpriser ved levering til NorgeLevering til privatadresse med omdeling med Post Nord: DKK 300,- inkl. moms.
Maks. pakkestørrelse: 5 kg.*

Levering til privatadresse uden omdeling med Post Nord: DKK 300,- inkl. moms.
Maks. pakkestørrelse: 5 kg.*

Levering til erhvervsadresse med omdeling med Post Nord: DKK 350,- inkl. moms.
Maks. pakkestørrelse: 5 kg.*

*Vigtigt! Pakkens fysiske vægt og pakkens volumenvægt (længde x bredde x højde i meter x 280) må ikke overstige 5 kg. Kontakt specialbutikken.dk på post@specialbutikken.dk for at høre nærmere om særaftaler for levering af leverancer over 5 kg.

LÆS MERE HER.
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk