Stort udvalg af ansigtsskærme og visirer

Forskellige former for jobs eller aktiviteter i fritiden, kan medfører behovet for ansigtsskærme eller et visir. Her kan det være særligt nødvendigt at have det rigtige udstyr, så du er sikker på, at du er beskyttet mod farer eller skader. Her på siden ser du vores store udvalg af forskellige slags beskyttelse til ansigtet som visir til ansigtet, sikkerhedshjelme med visirer, ansigtsvisir, ansigtsskærme og de billige plastik visir. I udvalget finder du også visirer og ansigtsskærme med høreværn samt sikkerhedshjelme med visir og høreværn.

ANSIGTSSKÆRME OG VISIRER FRA KENDTE MÆRKER


I vores brede sortiment af ansigtsskærme med visir finder du produkter fra nogle kendte mærker. Vi forhandler forskellige modeller af ansigtsskærme og visirer fra mærket 3M, Carclo, og Univet. Er du på udkig efter et plastik visir eller ansigtsskærm så finder du et stort udvalg her hos SPECIAL~BUTIKKEN.

VISIRER TIL MANGE FORMÅL


Der kan være flere årsager til, at man har behov for et virsir eller ansigtsskærm. Visirer anvendes oftest på arbejdspladser for at beskytte øjne og ansigt fra eksempelvis små stumper af materiale. Flere og flere anvender dog de billige plastik visir til ansigtet på grund af COVID-19. I vores sortiment har vi både de billige plastik visir til daglig anvendelse ifm. COVID-19, men også større visirer til arbejdsbrug som fx vores sikkerhedshjelm med visir og høreværn eller pandeskjold med visir og høreværn.

KØB ANSIGTSSKÆRME OG VISIRER HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Er du i tvivl om hvilken ansigtsskærm eller visir du skal vælge?
Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.