Køb jagtskjorter hos Special Butikken

På denne side finder du vores store udvalg af jagtskjorter, som kan bruges i mange situationer. Jagtskjorter er velegnede til jagt og kan både benyttes, som det inderste lag på en kold dag med en jagtvest udover til foråret, eller som den primære beklædning når sommeren melder sin ankomst.

Vores udvalg af jagtskjorter kommer fra kendte kvalitets brands som Fjällräven, Pinewood og Härkila og er i mange forskellige design og mønstre.

DAME OG HERRE SKOVMANDSSKJORTE


Et af de mest populære prints er den ternet jagtskjorte også kaldet skovmandsskjorten.
De komfortable skovmandsskjorter kommer i mange forskellige farvekombinationer, så du kan finde den der passer bedst til dig. Du finder blandt andet røde skjorter og grønne skjorter med forskellig størrelse tern print, der begge har et enkelt og klassisk look.

Vi har både dame og herre skovmandsskjorter, så du uanset køn kan iklæde dig det populære og klassiske design, når du skal på jagt.

OUTDOOR SKJORTER TIL JAGT OG FRITID


Jagtskjorter er perfekte til friluftsliv og udover at være ganske velegnede til jagt, kan du sagtens iklæde dig en outdoor skjorter, når du skal på vandreture eller i haven. Du finder alt fra meget lette skjorter, som egner sig godt til selskabsjagt og hverdagsbrug og lidt tykkere jagtskjorter med trykknapper og lommer til en lang dag i haven.

Det særlige ved disse skjorter er at de er særdeles åndbare, og nogle af dem kommer også med tekstil beskyttelse mod insekter. De er altså modsat almindelige skjorter skabt til outdoor brug. Härkila skjorten Pro Hunter L/S er et godt eksempel på en slidstærk skjorte, hvor du får optimal bevægelsesfrihed og komfort, uanset om det er til jagt eller andre udendørs aktiviteter.