Pinewood - Outdoor tøj fra et svensk tøjmærke

Pinewood er et svensk tøjmærke, der producerer kvalitets outdoor tøj i mange forskellige varianter. De er særlig kendt for deres jagttøj, som har nogle særlige egenskaber, der gør at det er perfekt til lang tid i kulde, blæst og regn. Pinewoods outdoor tøj kan dog bruges i alle tænkelige udendørs sammenhænge, uanset om det er jagt eller fritid.

Når man befinder sig udendørs mange timer af gange i det kolde danske vejr, er det vigtigt at være klædt ordentligt på. Uanset om det er fritids tøj eller vandretøj du leder efter, kan du i kollektionen fra Pinewood finde tøj, der holder dig varm og tør under alle aktiviteter.  

Pinewood laver tøj i særdeles høj kvalitet i et stort udvalg af modeller, og det er både praktisk, komfortabelt og har et flot design.

SPECIAL BUTIKKEN ER DANSK PINEWOOD FORHANDLER


Vi er en dansk Pinewood forhandler, som betyder at du let og enkelt kan bestille dit outdoor tøj hos os, og få leveret hurtigt til din bopæl eller pakkeshop.

I det store udvalg af Pinewood, finder du et sortiment af jakker, der blandt andet kan bruges som hundetrænings jakke eller jagtjakke. Pinewood tilbyder både outdoor tøj til kvinder og mænd, og du er derfor sikret at finde noget der passer præcis til dig og dit behov.

Under det store udvalg af outdoor tøj, finder du også vandretøj til kvinder og mænd, så du er godt klædt på, uanset hvilket vejr du skal ud og vandre i. Du finder både isolerende bukser og jakker, og en masse trøjer og outdoor skjorter, der kan bruges som mellemlag på kolde dage.  

Pinewood skjorter er velegnet til udendørsbrug, og er virkelig behagelige at have på. De er både gode til vandreture, jagt og havearbejde.

PINEWOOD OUTDOOR COLLECTION


I det store sortiment af Pinewood outdoor collection, finder du alt fra Pinewood bukser, heriblandt bukser med foer, som gode til de ekstra kolde dage, veste, der kan bruges som mellemlag eller det yderste lag på lune dage og et stort udvalg af andet outdoor udstyr som huer, handsker, bælter og caps.

Godt udendørs tøj sikrer dig en god oplevelse, og i stedet for at fokuserer på kulden, kan du med den rette Pinewood jakke i stedet holde fokus på den aktivitet du er i gang med.

Uanset om det er en outdoor jakke til dame, jagtbukser til herrer eller noget helt tredje du er på udgik efter, er du sikret den bedste kvalitet og komfort med udendørstøj fra Pinewood.