Pinewood myggenet
Før DKK 79,00
På lager
Pinewood batteri 6000 mAh
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Pinewood huer og caps


Fra Pinewood finder du et stort udvalg af huer og caps, som hver især egner sig godt i forskellige sammenhænge. Udvalget byder på alt fra vindtæt strikhue, som er perfekt til vandreture på de kolde dage, den klassiske Sixpence kasket, der egner sig godt til jagt og meget mere. Du finder også forskellige kasketter til dame og herre, fremstillet i slidstærkt materiale, der både er vind- og vandafvisende, jagthat med vendbart bånd samt sydvest med justerbar rem. Uanset om det er til gåturen eller til jagt, vil hovedbeklædning fra Pinewood være medvirkende til, at du kan holde varmen, eller er beskyttet mod solens stråler.

Pinewood bælter og seler


Med pinewood seler og bælter er du sikret at dine outdoor bukser bliver hvor de skal, og du kan i stedet koncentrere dig om det smukke landskab, eller være helt fokuseret på jagten. Selerne findes i forskellige udgaver med metalclips og læderstropper til seleknapper. Du finder desuden både et klassisk Pinewood bælte i ægte læder og canvasbælter, der kan justeres trinløst i længden. Om det er til jagt eller fritid, er både bælter og seler fra Pinewood virkelig velegnede.

Pinewood handsker


Et vigtigt tilbehør uanset udendørsaktivitet er et par gode outdoor handsker, der kan holde dine hænder varme og beskytte dem. I udvalget af Pinewood handsker findes der camouflage handsker til jagtbrug, fleecehandsker, der giver lun komfort og strikkede uld handsker der isolerer effektivt uanset vejr.

Pinewood taske og andet tilbehør


Som ekstra tilbehør fra Pinewood, findes der også weekendtaske i stilrent design fremstillet i ruskind, varmepuder, gaiters, godbidstasker og meget mere. Der er alt hvad du skal bruge af nødvendigt tilbehør til den lange vandretur, jagten eller den mindre udflugt.


Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.