Fiskars haveredskaber

Fiskars haveredskaber

Fiskars er blandt den vestlige verdens ældste virksomheder. Det startede helt tilbage i 1649 i en lille finsk landsby ved navn Fiskars. Her fik Peter Thorwöste tilladelse til at fremstille produkter i støbejern. Siden har virksomheden udviklet sig meget. I dag har Fiskars afdelinger i over 40 lande på fire kontinenter.
Fiskars produkter er kendte for deres høje kvalitet og gennemtænkte funktionalitet. Designet er innovativt og ergonomisk.

Siden 1989 har Zinck-Lysbro været en del af Fiskars koncernen. De populære haveredskaber fra Zinck-Lysbro hedder i dag Fiskars Classic. Det er stadig solide redskaber i et tidløst design fremstillet af kvalitetsstål og prima asketræ.

Klik på den kategori du vil se

God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk