Reol med sortimentskufferter
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
3 HYLDER 885X310 MM T/REOL 450
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco skuffereol 1260-00
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco reol med 5 stk. CarryLite 150-9
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco Solid 3 opbevaringsboks
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco Skuffestativ
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco skuffereol 928-123
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco lagerkasse 2-80
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Raaco Reol Mix A/31 m/48 kasser
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Raaco opbevaring til værktøj

Står du og mangler den perfekte opbevaringsløsning til dit værksted eller skur? Så kan Raaco helt sikkert være dig behjælpelig. Raaco har lavet flere forskellige løsninger til praktisk opbevaring af værktøj, og det giver dig mulighed for at finde netop den løsning, som du står og mangler. Med en Raaco værktøjsvæg er dit værktøj altid indenfor rækkevidde, og med de mange forskellige holdere, bliver det lettere end nogensinde at organisere dit værktøj. En Raaco værktøjstavle findes i mange forskellige varianter og størrelser, så du uanset pladsen på din væg, kan få en løsning der matcher.

Du finder på siden også sæt med forskellige muligheder for ophæng til din Raaco værktøjsvæg, og du kan dermed helt selv bestemme, hvordan din værktøjstavle skal være indrettet.

En god værktøjskasse er uundværlig, når du skal transportere dit værktøj fra a til b, og du finder ligeledes en Raaco værktøjstaske i mange forskellige varianter og størrelser. Raaco har både lavet lukkede og åbne værktøjstasker, som hver især vil egne sig godt i forskellige situationer.

RAACO REOLER I FLERE STØRRELSER


Når det gælder den mest praktiske indretning af et værksted, handler det om at udnytte pladsen bedst muligt, eksempelvis med en funktionel skuffereol. En Raaco skuffereol, kan findes i flere størrelser, og indeholder en masse skuffer, så du let kan organisere dine ting som du ønsker. Vil du gerne opnå endnu mere plads, kan du også finde rumdelere, så hver skuffe bliver delt i tre rum.

Udover skuffereoler findes der her på siden også en Raaco boltreol, med åbne kasser, som er lette at komme i, en Raaco værkstedsreol, som er en praktisk klassisk reol med hylder og en masse tilbehør, så du kan indrette din Raaco reol ligesom du ønsker.

RAACO SORTIMENTSKASSE OG LAGERKASSE


På et værksted findes der mange små dele, som let kan blive væk eller rodet sammen, hvis ikke de opbevares ordentligt. En sortimentskasse fra Raaco kan hurtigt afhjælpe dette problem, og indeholder en masse små rum, så de små dele let kan adskilles. Der findes her flere forskellige modeller heriblandt Raaco Carrylite og Assorter.

Du finder også en Raaco Handybox, som består af skuffer, der ligeledes er inddelt i flere rum - derudover kommer den med et håndtag, så den let kan flyttes fra et sted til et andet.

Med en Raaco sortimentsæske får du den bedste mulighed, for at opbevare alt fra søm og skruer til strips og rawplugs.

Mangler du opbevaring til de større genstande kan Raaco lagerkasser være en god løsning. De kan placeres på en værktøjstavle eller placeres på en hylde eller gulvet. De findes ligeledes i flere størrelser, og er en praktisk og robust kasse.