Ofte stillede spørgsmål om Milwaukee


Hvem ejer Milwaukee?


Milwaukee er grundlagt af A.F. Siebert, men blev i 1995 solgt til Atlas Copco. Det var også dem der i 2002 lancerede mærket i Europa. Hovedkontoret ligger i dag stadig i USA, men Milwaukee er at finde over hele verden. Atlas Copco solgte i 2005 hele deres elværktøj division til TTI, som er en verdensomspændende koncern, der både har sine egne mærker og producerer andres værktøj.

Hvor gammel er Milwaukee?


Milawaukee’s historie går tilbage til 1924. De 85 år i branchen gør at de har en stor erfaring indenfor elværktøjer og er en af de førende producenter på markedet. Milawaukee blev grundlagt af A. F. Siebert, som i 1918 konstruerede “Hole-Shooter”, som var den første enhåndsbetjente, transportable letvægtsboremaskine. Siden da har Milawaukee i høj grad opretholdt graden af innovation.

Hvad er Milwaukee One Key?


Milwaukee One Key er en udstyrsplatform, der gør det nemt at holde styr på alt på byggepladsen og jobbet. One Key kombinerer et app- og webkontrolleret styresystem med værktøjselektronik og er det første af sin slags. Styresystemet giver en helt ny mulighed for informationstilgængelighed og kontrol. Med den nye opdatering på appen, er det nu også muligt at finde One Key værktøj, der er blevet væk.

Hvor mange produkter findes der i M12 ™ systemet hos Milwaukee?


M12 systemet fra Milwaukee består af mere end 95 unikke værktøjer, og serien er dermed den største batteridrevet serie, der findes på markedet. Milwaukee M12 serien leverer en suveræn holdbarhed og udvikler primitive manuelle håndværktøjer til avancerede maskiner. M12 går forrest indenfor udviklingen af batteridrevne værktøjer, og er dermed et perfekt valg til professionelle håndværkere.

Hvor kan jeg købe Milwaukee?


Hos SPECIAL BUTIKKEN kan du købe lige netop det Milwaukee værktøj du står og mangler. Vi har et stort sortiment af det kraftfulde og stærke elværktøj fra Milwaukee, som er populært hos alt fra den krævende industri til selvstændige håndværkere. Du finder hos os et stort udvalg af boremaskiner, vinkelslibere, batterier, værktøjskasser, lamper, save og meget mere fra det kendte brand.