Jagtveste og skydeveste

Når du går på jagt er det vigtigt, at du er klædt godt og praktisk på, uanset hvilken årstid det er. Det rette jagttøj kan være med til at give dig en bedre oplevelse, og større chance for succes på jagten. Hos Special Butikken tilbyder vi både herre og dame jagtveste og skydeveste, så du kan blive klar til næste jagttid.

En jagtvest er en næsten uundværlig del af beklædningen, når du går på jagt. Uanset hvilken jagtform der er din foretrukne, vil en jagtvest sikrer dig en stor bevægelighed, netop fordi du ikke har for mange lag tøj på armene.

I de kolde måneder kan en jagtvest med varme bruges under en jagtjakke og når de lunere perioder kommer kan du med fordel bruge en termovest udover en sweater, t-shirt eller fleece.

Hos os finder du alt fra sorte til orange jagtveste, så du uanset præferencer kan finde en der passer til dig. Veste med mange lommer har desuden den fordel, at de giver dig ekstra mulighed for opbevaring når du er på jagt.

Når du går på opdagelse i vores udvalg finder du både Seeland, Pinewood og Härkila skydeveste og jagtveste. De nævnte brands er særligt kendt for en høj kvalitet, og din jagtvest vil derfor kunne holde i mange år fremadrettet.

JAGTSELER I FLERE VARIANTER


Seler til tekst jagtbukser kan være særdeles praktiske at benytte når du går på jagt. De øger komforten, og du kan derfor flytte dit fokus derhen hvor det virkelig gælder og være sikker på at dine bukser bliver siddende hvor de skal.
Hos os finder du blandt andet brede bukseseler, der er ganske komfortable at have på. Der er både jagtseler til knapper, med metalclips og med spænde der kan fastgøres i bæltestroppen, så du uanset behov kan finde dem der passer til dig.
Jagtselerne er meget justerbare og kan derfor bruges af både mænd og kvinder og du finder alt fra sorte til røde jagtseler her hos os.

JAGTBÆLTER OG LIVREMME TIL JAGT


En anden praktisk og velkendt måde at sikre, at dine jagtbukser bliver hvor de skal, er at benytte et bælte eller en livrem. Hos os finder du både læder bælter og elastikbælter. Bælterne der både kommer i sort, brun og grøn er velegnede til jagt, men kan også bruges i hverdagen og til andre fritidsaktiviteter.