Flaskegas i letvægtsflaske og stålflaske

Hos SPECIAL~BUTIKKEN finder du kosangas både i letvægts gasflaske og stålflaske.

En gasflaske i letvægt, er både slidstærk og super robust, også kan den både modstå større temperatursvingninger og sollys. Gasflasker i letvægt ruster ikke, og den er super let at håndtere, hvilket også gør den til et populært valg blandt personer med en gasgrill.

Du finder her på siden også kosangas i stålflasker, som er en et ikon og en klassiker blandt flaskegas i DK. En stålflaske anvendes for det meste til terrassevarmer, komfur eller varmeovn.

Du kan både købe gasflasker med gas og gasflasker uden gas.

Du kan trygt købe din gasflaske hos SPECIAL~BUTIKKEN, og er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

KØB LILLE ELLER STOR GASFLASKE HOS OS


Gasflasker findes i mange forskellige størrelser og varianter. Som nævnt kan du vælge imellem kosangas i enten letvægtsflaske eller stålflaske, men det er også nødvendigt at overveje, om du skal bruge en stor eller lille gasflaske.

Flaskegas med 11 kg eller en gasflaske med 10 kg, bruges typisk til den lidt større grill, mens de større gasflasker på 22 eller 33 kg, ofte anvendes til professionelt brug, eller faste installationer i huset som gas til køkkenet.

Du finder også de mindre varianter som 6 kg gasflaske, og de helt små gasflasker på 2 kg og 3 kg, der er særdeles velegnet til aktiviteter i det fri som camping.

FLASKEGAS OMBYTNING


Hos SPECIAL~BUTIKKEN har du også mulighed for ombytning af din gasflaske. Gas ombytning er særdeles smart, og kræver blot at du kommer ind med din tomme gasflaske og får den ombyttet til en fyldt gasflaske i samme størrelse. Du betaler her kun for gassen, og ikke for selve flasken.


Uanset om du ønsker flaskegas ombytning eller en hel ny tom gasflaske klarer vi det.