Kosangas 10 kg letvægtsflaske komposit - UDEN GAS

Kosangas 10 kg letvægtsflaske komposit - UDEN GAS

Varenummer: 00109
Ergonomisk udformet letvægtsflaske af robust og slidstærkt kompositmateriale. Kan rumme 10 kg gas (medfølger ikke.) Gasflasken er forsynet med click-on ventil. Kompositmaterialet består af glasfiberarmeret polymer, der kan modstå sollys, UV-stråling og større temperaturudsving. Flasken er støbt i et stykke, som en ekstra garanti mod brud og revner. Den ruster ikke og der er ingen maling, der kan skalle af. Flaskens farve er enten orange eller grøn. Denne type gasflaske er meget populær blandt grillejere, da den er let at håndtere. Flasken skal afhentes i SPECIAL~BUTIKKEN, Fabersvej 13, 7500 Holstebro.
1 stk.

Højde: 58,7 cm.
Diameter: 30,5 cm.
Vægt med indhold: 16,7 kg.

Har du købt en Kosangas 10 kg letvægtsflaske, så kan du efterfølgende ombytte den til en 5 kg letvægtsflaske (og tilbage igen.) Ved ombytning betaler du kun for indholdet af den ønskede flaske.

OBS! Prisen er for flasken uden indhold (gas.)

DKK 698,00
(DKK 558,40 ekskl. moms)
Afhentnings varer
   På lager
Antal

God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk