Ofte stillede spørgsmål om Carhartt


Hvor er Carhartt fra?


Carhartt blev grundlagt af Hamilton Carhartt i 1889, hvor han med kun få maskiner og ansatte begyndte at producere arbejdstøj til jernbanearbejderne. Hamilton blev født i Macedon Locks, New York i 1855, og Carhartt er derfor et amerikansk mærke. Selvom Carhartt er fra USA, forhandles det slidstærke tøj i store dele af verden.

Hvem ejer Carhartt?


Hamilton Carhartt er grundlæggeren af Carhartt og efter hans død i 1937, overtager hans sønner Hamilton Jr. og Wylie virksomheden. I dag er Carhartt stadig en familieejet virksomhed, og det er Hamiltons oldebarn Mark Valade, der i fællesskab med hans mor Gretchen Carhartt Valade ejer den traditionsrige virksomhed.

Hvor kan man købe Carhartt?


Hos Special Butikken kan du finde et stort udvalg af Carhartt, som især er anerkendt som arbejdstøj i USA. Carhartt blev grundlagt med et mål om at lave arbejdstøj til den amerikanske industri i høj kvalitet, og det må man sige de har levet op til. Vi forhandler et stort sortiment af Carhartt og du kan finde alt fra arbejdsbukser, overalls, veste, jakker, overdele og et stort udvalg af accessories her på siden.

Hvordan er Carhartt i størrelsen?


Generelt er Carhartt forholdsvis normalt i størrelsen, men nogle modeller kan også være anderledes størrelsen, da det er et amerikansk mærke. Inden du foretager dit køb vil vi derfor anbefale at tjekke Carhartt størrelsesguiden, som du kan finde inde på de fleste af produkterne her på siden. Størrelsesguiden er både til over- og underdele og giver et godt overblik, så du hurtigt kan finde den helt rette størrelse.