Historien om Carhartt


I 1889 blev Carhartt grundlagt i USA. Mærket er kendt for smart, slidstærkt og yderst funktionelt tøj som er anvendelig både i fritiden og på arbejdet. Carhartt Workwear var et af de firmaer i USA, som var de første til at specialisere sig i arbejdstøj. I begyndelsen blev Carhartt skabt for at skabe slidstærkt arbejdstøj til jernbanearbejderne. Senere i 1994 opstod Carhartt - Work in Progress, også kendt som WIP. Forskellen på det klassiske Carhartt Workwear og Carhartt WIP var at WIP i højere grad blev anset som modetøj, særligt populært i skater- og streetkulturen.Arbejdstøj fra Carhartt Workwear


Mangler du lidt nyt arbejdstøj? Så tag et kig på arbejdstøjet fra Carhartt Workwear. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af arbejdstøj som fx carhartt bukser, carhartt sweatshirts, carhartt jakker, samt shorts, hoodies, t-shirts, poloer, veste og skjorter. Udover beklædning kan du også finde tilbehør fra Carhartt som kasketter, rygsække, huer, bælter, solbriller og sokker.
Er det vigtigt for dig at dit arbejdstøj har en høj funktionalitet, god kvalitet og et fedt design? Så er vi sikre på at du vil kunne lide vores udvalg af arbejdstøj og fritidstøj fra Carhartt. Her får du nemlig beklædning som er kendt for høj slidstyrke og har en god pasform, og ikke desto mindre et fedt design som gør meget af tøjet anvendeligt i fritiden.Hvorfor vælge Carhartt arbejdstøj?


Mærket er kendt for sin høje slidstyrke, funktionalitet og kvalitet og derfor kan du være helt sikker på at arbejdstøjet fra Carhartt er i orden. Samtidig betyder det meget for mange, at arbejdstøjet har et flot design. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med noget lækkert arbejdstøj i høj kvalitet, så er Carhartt et rigtig godt valg. Der er tænkt meget på de funktionelle egenskaber, som ses i valget af materialer, som er alt lige fra vindtæt og vandtæt til de mere strækbare og svedtransporterende materialer.Carhartt arbejdstøj til det danske vejr


Hvad end du har brug for arbejdstøj som kan holde dig varm en kold vinterdag, eller har behov for noget let arbejdstøj som egner sig godt til det varme vejr, så finder du også det i vores sortiment af Carhartt arbejdstøj. Til vinterbrug finder du fx lækre varme jakker og veste samt huer og handsker. Og er du på udkig efter noget arbejdstøj som kan give dig mindre sved på panden, så har vi også et stort udvalg af shorts og t-shirts.

Er du vild med mærket Carhartt, så gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige netop det arbejdstøj som du står og mangler.
Ofte stillede spørgsmål om Carhartt


Hvor er Carhartt fra?

Carhartt blev grundlagt af Hamilton Carhartt i 1889, hvor han med kun få maskiner og ansatte begyndte at producere arbejdstøj til jernbanearbejderne. Hamilton blev født i Macedon Locks, New York i 1855, og Carhartt er derfor et amerikansk mærke. Selvom Carhartt er fra USA, forhandles det slidstærke tøj i store dele af verden.Hvem ejer Carhartt?

Hamilton Carhartt er grundlæggeren af Carhartt og efter hans død i 1937, overtager hans sønner Hamilton Jr. og Wylie virksomheden. I dag er Carhartt stadig en familieejet virksomhed, og det er Hamiltons oldebarn Mark Valade, der i fællesskab med hans mor Gretchen Carhartt Valade ejer den traditionsrige virksomhed.Hvor kan man købe Carhartt?

Hos Special Butikken kan du finde et stort udvalg af Carhartt, som især er anerkendt som arbejdstøj i USA. Carhartt blev grundlagt med et mål om at lave arbejdstøj til den amerikanske industri i høj kvalitet, og det må man sige de har levet op til. Vi forhandler et stort sortiment af Carhartt og du kan finde alt fra arbejdsbukser, overalls, veste, jakker, overdele og et stort udvalg af accessories her på siden.Hvordan er Carhartt i størrelsen?

Generelt er Carhartt forholdsvis normalt i størrelsen, men nogle modeller kan også være anderledes størrelsen, da det er et amerikansk mærke. Inden du foretager dit køb vil vi derfor anbefale at tjekke Carhartt størrelsesguiden, som du kan finde inde på de fleste af produkterne her på siden. Størrelsesguiden er både til over- og underdele og giver et godt overblik, så du hurtigt kan finde den helt rette størrelse.