Bahco

Bahco har lavet værktøj siden 1886, og har altid været kendt for deres kvalitet og innovative design, som sikrer brugeren høj komfort og funktionalitet.
Bahco er idag et verdenskendt firma, som leverer alt fra topnøgler, skraldenøgler og ring-gaffelnøgler til nedstrygere, skruetrækkere og mejsler.

Bacho - En stolt svensk historie om kvalitet


At Bacho har sin oprindelse i Sverige, er der mange der ved. Men at Bacho er mere end 165 års virksomhedshistorie er de færreste bekendt. Det vi i dag kender som Bacho startede i 1862 af Gorän Frederik Göransson i Sverige, han grundlagde det, der dengang var kendt som Högbo Stål och Jernweks AB.  G.F Göransson gik over i industriens historie fordi han forfinede Henry Bessemers konverterproces til at lave højovns råjern om til stål.  Disse opdagelser var med til at sænke forarbejdningstiden på stål således at man kunne fremstille 15 ton stål på en time - en fremstilling som tidligere havde taget to uger.

Bacho innovation


G.F. Göranssons stål var eftertragtet og blev betragtet som absolut topkvalitet hvad angik "Bessemer Steel". Men den kreative tankegang sluttede ikke ved Göransson.  I 1891 patentere Johan Petter Johansson den første justerbare skruenøgle, som senere er udviklet til den svensknøgle som vi kender i dag. Deraf navnet.

I 1916 opkøbes Enköpings Mekaniska Verksted, som det tidligere Högbo Stål och Jermweks AB er kommet til at hedde, af Berndt August Hjorth. Herefter kommer virksomheden til at hedde Berndt August Hjorth & Co - som sidenhen er kommet til at hedde Bacho og i dag, som dengang kendes for den sublime kvalitet.

Med Bahco er du sikret høj kvalitet, funktionalitet og komfort for dine penge.

Klik på den kategori du vil se

Mest populære
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk