ISOtunes hygiejnesæt str. XS
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Læs mere om høreværn og ørepropper her

Grundene til at benytte sig af ordentlige høreværn og ørepropper er mange. Ud over at det for det første kan være yderst generende og ubehageligt at gå rundt i et støjende miljø dagen lang, så er det ofte også årsag til længerevarende høreskader, og kan i værste fald ende med tinitus. Derfor er det vigtigt, at man får netop de høreværn, der sikrer dig mod de støjniveauer du befinder dig i. Derfor har vi hos os gjort os umage med at sammensætte et udvalg, som gør det muligt at finde hørerværn og ørepropper, som dækker forskellige behov. Netop derfor finder du i vores udvalg af høreværn og ørepropper et hav af forskellige produkter fra 3M, som er førende på markedet indenfor netop dette.

Med 3M høreværn opnår man ud over en kvalitet på et meget højt niveau, også mange andre fordele. For det første er de på den teknologiske front langt fremme, og med differentierede produkter, der er specifikt designede til bestemte formål, eksemplevis jagt eller skovarbejde, opnår man den optimale kvalitet i brugen af sine høreværn og ørepropper. Derudover er de også designet, således man har mulighed for stadig at kommunikere, bl.a. gennem deres brug af bluetooth. Du kan få både ekstremt støjreducerende høreværn, mens du også kan få lidt mildere høreværn, som til gengæld har ekstra stor fokus på komfort. Se hele udvalget igennem herover, og find lige netop de høreværn eller ørepropper som passer dig.

STORT UDVALG AF HØREVÆRN OG ØREPROPPER


Høreværn og ørepropper fås i mange forskellige varianter, så du kan finde netop dem der passer til dit behov. I vores udvalg finder du fx høreværn med Bluetooth, almindelige in-ear ørepropper, og høreværn med radio.

Grundene til at benytte sig af ordentlige høreværn og ørepropper er mange. Ud over at det for det første kan være yderst generende og ubehageligt at gå rundt i et støjende miljø dagen lang, så er det ofte også årsag til længerevarende høreskader, og kan i værste fald ende med tinitus. Derfor er det vigtigt, at man får netop de høreværn, der sikrer dig mod de støjniveauer du befinder dig i. Derfor har vi hos os gjort os umage med at sammensætte et udvalg, som gør det muligt at finde

HVILKE HØREVÆRN SKAL JEG VÆLGE


Hvilke høreværn eller ørepropper der egner sig bedst til dit behov, afhænger af hvad du skal bruge dem til. Har du blot brug for at fjerne den værste støj under arbejdet kan ørepropper sagtens bruges, men har du brug for at tale med andre undervejs, kan du overveje et sæt elektroniske høreværn, som både er støjreducerende, men samtidigt giver dig mulighed for at føre en samtale, uden at skulle tage ørepropper eller høreværn af og på konstant. Hvis du er jæger kan vi anbefale vores udvalg af Peltor Sporttac høreværn eller 3M Peltor LEP-100, som KUN lukker af for knaldet fra skuddet og andre skadelige lydniveauer og dermed ikke hæmmer dig ift. samtaler med jagtkammerater eller instruktører på skydebanen

HØREVÆRN OG ØREPROPPER FRA KENDTE MÆRKER


I vores kategori med høreværn og ørepropper har vi produkter fra mange kendte mærker. Se fx de mange varianter af høreværn fra 3M som er førende på markedet inden for netop dette. Med 3M høreværn og ørepropper får du produkter af høj kvalitet, og som er i teknologisk front. Produkterne er desuden oftest tilpasset bestemte formål som jagt eller skovarbejde og derfor kan det være lettere at vælge de rigtige høreværn til dit behov. Fra 3M finder du både Bluetooh høreværn, ørepropper og høreværn med radio.

I vores udvalg finder du også almindelige in-ear ørepropper og ISOtunes høretelefoner. Vi har et stort udvalg så du kan finde præcis de høreværn eller ørepropper som passer til dit behov.

HØREVÆRN OG ØREPROPPER TIL MANGE FORMÅL


Høreværn og ørepropper kan dække forskellige behov og bruges til mange formål. Netop derfor finder du i vores udvalg af høreværn og ørepropper et hav af forskellige produkter fra 3M, som er førende på markedet indenfor netop dette. Med 3M høreværn opnår man ud over en kvalitet på et meget højt niveau, også mange andre fordele. For det første er de på den teknologiske front langt fremme, og med differentierede produkter, der er specifikt designede til bestemte formål, eksempelvis jagt eller skovarbejde, opnår man den optimale kvalitet i brugen af sine høreværn og ørepropper. Derudover er de også designet, således man har mulighed for stadig at kommunikere, bl.a. gennem deres brug af bluetooth. Du kan få både ekstremt støjreducerende høreværn, mens du også kan få lidt mildere høreværn, som til gengæld har ekstra stor fokus på komfort. Se hele udvalget igennem herover, og find lige netop de høreværn eller ørepropper som passer dig.

KØB HØREVÆRN OG ØREPROPPER HOS SPECIAL~BUTIKKEN


Hos SPECIAL~BUTIKKEN går vi op i professionel rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvilke høreværn eller ørepropper der er det bedste valg for dig. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail, så du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.