Stort udvalg af jagtudstyr og tilbehør

I denne kategori finder du alt det jagtudstyr, du har brug for til en vellykket jagt, uanset hvilken jagtform der er din fortrukne. At have det optimale udstyr til jagt gør både oplevelsen bedre, men giver dig også en større chance for at nå dit mål. Du finder her et stort udvalg af grej - alt fra foderaler til kikkert og lokkekald.
Det forskellige jagttilbehør kommer fra anerkendte brands som Härkila, Seeland og Pinewood, så du er sikret en høj kvalitet, uanset hvilket grej du står og mangler.

FODERALER OG BÆREREMME


Når du skal transportere dit våben fra et sted til et andet må det ikke være synligt og desuden er det også vigtigt, at det ligger beskyttet, så det undgår unødvendige ridser og skrammer. Det er her en foderal kommer ind i billedet. Uanset om du har brug for en geværfoderal eller riffel foderal, kan du finde en her på siden, så du imødekommer loven om at våbnet ikke må være synligt under transport.

Udover foderalen er en bærerem til riffel eller gevær ofte heller ikke til at komme udenom. Det gør det lettere for dig at transportere dit våben til fods og hos os finder du bæreremme i forskellige materialer og udformninger, så du kan finde den der passer bedst til dine behov.

FÅ OVERBLIK MED EN JAGTKIKKERT, VILDTKAMERA ELLER LYGTE


Når du går på jagt er det vigtigt at kunne stille skarpt og have et godt overblik. Netop dette vil udstyr som en kikkert, vildtkamera og lygte hjælpe dig med. Hos Special Butikken kan du finde en jagtkikkert, der kan give dig skarpe billeder af både dyr og fugle. Hos os kan du både få en Hawke, Wildgame og Steiner kikkert, der alle vil sikre dig et optimalt billede i de fleste vejrforhold. Kikkerterne kommer både i 8x42 og 10x42, så du kan få den forstørrelse, der passer bedst til dig.

Udover en jagtkikkert kan et vildtkamera også være en særdeles god investering, hvis du elsker at gå på jagt. Med et vildtkamera får du mulighed for videoovervågning af aktiviteten i området, så du kan danne dig et overblik. Vi tilbyder forskellige Bolyguard vildtkamera, hvor du blandt andet kan finde et vildtkamera med 4g, der kan sende billeder til direkte til din telefon eller e-mail, når det fanger noget.

Sidste step mod det optimale overblik er en lommelygte, så du kan få det helt rigtige lys. På siden finder du bl.a. Kratige LED lommelygter og UV lommelygter.

JAGTSTOLE OG SKYDESTOKKE


Det kan være hårdt for kroppen at gå rundt i mange timer uden en pause, og derfor er en jagtstol for de fleste jægere et must. Med en jagtstol med ryglæn, giver du dig selv mulighed for en velfortjent pause efter mange timer, hvor du har stået op. Jagtstole kommer i flere forskellige materialer og med en populær trebenet jagtstol i et letvægtsmateriale, kan du transportere stolen med dig overalt.

Udover jagtstole er skydestokke også særdeles vigtige for mange jægere, som giver stabilitet ved en stående affyring. Hos os finder du Mjoelner skydestokke, der er justerbare og kan medvirke til den afgørende forskel når du skal ramme.

LOK BYTTET FREM MED LOKKEKALD OG LOKKEMIDLER


Som et sidste punkt på listen kan det være en god ide, at anskaffe sig lokkekald eller lokkemidler, når du går på jagt, så du kan fange opmærksomheden fra dyrene. I vores udvalg af kald finder du både bukkekald, rævekald og fuglekald, så du har de bedste muligheder for en unik oplevelse.