Handelsbetingelser

1. KØB HOS SPECIAL~BUTIKKEN

Special~Butikken Holstebro A/S
Fabersvej 13
7500 Holstebro
Telefon: 97 41 42 77  
E-mail: post@specialbutikken.dk
CVR: 41579420

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra specialbutikken.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og specialbutikken.dk. Alle aftaler indgås som udgangspunkt på dansk.

2. BESTILLING AF VARER

Det er ikke nødvendigt med et login for at handle hos specialbutikken.dk. Dog er det muligt for private og erhvervskunder at blive kunde med login. Dette kræver oprettelse som erhvervskunde eller privatkunde først.
Offentlige institutioner har mulighed for at betale via EAN nummer uden forudgående aftale. Dette er dog ikke muligt, hvis der anvendes en mobil enhed (for eksempel en smartphone) til at handle på specialbutikken.dk. Ønsker man at handle som en offentlig virksomhed med EAN nummer via sin smartphone, så kræver det oprettelse som erhvervskunde først.

Når du gennemfører en ordre vil der automatisk blive sendt en ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Det er muligt efterfølgende, at annullere købet inden ordren er afsendt ved at kontakte specialbutikken.dk. Ved fortrydelse efter afsendelse se Returret. Specialbutikken.dk forbeholder sig retten til at annullere en ordre hvis nødvendigt.

3. BETALING AF ORDRER

Du har mulighed for at betale med MobilePay samt følgende betalingskort: Dankort, MasterCard, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Det er sikkert, hurtigt og nemt. Pengene hæves først når varerne afsendes. Der kan aldrig hæves et større beløb end du har godkendt.

Vær opmærksom på reglerne for betaling med kreditkort i forhold til debetkort. Spørg din kortudsteder hvis du er i tvivl. Specialbutikken.dk har ikke kontrol med eller indflydelse på det tidsrum et beløb reserveres i ved betaling med kreditkort (f.eks. MasterCard.) Dette gælder også hvis en ordre annulleres før specialbutikken har sendt ordren og hævet beløbet. Oplever du at et beløb stadig er reserveret, selvom din ordre er annulleret hos specialbutikken.dk, kontakt da din kortudsteder.

BEMÆRK! Specialbutikken.dk opkræver ikke kort- og ekspeditionsgebyr.

Erhvervskunder med login til specialbutikken.dk og offentlige institutioner med EAN nummer har mulighed for at vælge kontobetaling og få tilsendt en faktura.

4. SIKKERHED VED BETALING

Betaling med betalingskort sker på en sikker SSL (Secure Socket Layer) krypteret side hos Quickpay, som er Danmarks 2. største betalingsgateway. Specialbutikken.dk har ikke adgang til og gemmer ikke kortinformationerne.

Bemærk! Specialbutikken.dk kan aldrig hæve et større beløb end du har godkendt.

5. PRISER/LEVERING/FORSENDELSE

Alle priser på specialbutikken.dk er oplyst inklusiv moms. Prisen eksklusiv moms er tilføjet i parentes. Der kan kun handles i danske kroner (DKK.) Specialbutikken.dk opkræver ikke kort- og ekspeditionsgebyr.

De oplyste priser er kun gældende ved salg til Danmark, Grønland, Færøerne, Belgien, Finland, Holland, Luxembourg, Norge, Sverige og Tyskland. I Danmark omfatter priserne kun levering til brofaste øer. Levering til ikke-brofaste øer kan ske efter særskilt aftale.

Husk som kunde er det altid muligt at afbestille en ordre inden den afsendes. Herefter gælder reglerne for returret.

Alle forsendelser er forsikret under transporten frem til køber.

BEMÆRK! Nogle produkter har en størrelse, vægt eller sammensætning der gør dem uegnet til almindelig forsendelse. Det kan for eksempel være produkter, der falder ind under betegnelsen farligt gods. Alle produkter mærket med Afhentningspris skal derfor afhentes i SPECIAL~BUTIKKEN, Fabersvej 13, 7500 Holstebro. Kontakt os for at høre om muligheden for forsendelser ud over det sædvanlige.

Specialbutikken.dk tager forbehold for:
- Prisstigninger.
- Valutaændringer.
- Force majeure.
- Afgiftsændringer.
- Udsolgte varer.
- Trykfejl / tastefejl.
- Fejl i billedmaterialet.
- Prisfejl og fejl i lagerstatus opstået ved fejl i synkroniseringen mellem vores IT-systemer.
- Ændring af produktet fortaget af producenten.
- Udskudt leveringstid hos vores grossister.
- Forsinkelse eller ændring af proceduren hos fragtudbyderen.

5A. LEVERING TIL DANMARK (IKKE GRØNLAND OG FÆRØERNE)

Leveringstid for lagervarer er normalt 1-3 hverdage. Bestillingsvarer kan ofte leveres indenfor 3-5 hverdage. Hvis leveringstiden overskrider 5 hverdage vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon. Bemærk! Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Bestillingsvarer fra Fjällräven vil som regel have en længere leveringstid.
Du har mulighed for at vælge mellem følgende fragtmetoder ved levering til Danmark:
1) Levering til privatadresse med Post Nord eller GLS: Pris 55,- DKK inklusiv moms. Så vidt det er muligt, vil der blive adviseret om forsendelsen med track & tracenummer pr. SMS og e-mail.
2) Levering til erhvervsadresse med Post Nord eller GLS: Pris 40,- DKK inklusiv moms. Så vidt det er muligt, vil der blive adviseret om forsendelsen med track & tracenummer pr. SMS og e-mail.
3) Levering til valgfrit Post Nord eller GLS udleveringssted: Pris 40,- DKK inklusiv moms. Så vidt det er muligt, vil der blive adviseret om forsendelsen med track & tracenummer pr. SMS og e-mail. Der gives besked, når pakken er klar til udlevering.

Ikke valgfri leveringsmetode:
1) Levering med danske fragtmænd. Pris 80,- DKK inklusiv moms. Specialbutikken.dk er nødt til at benytte Danske Fragtmænd (DFM), da pakkens vægt eller størrelse overskrider Post Nords eller GLS's maksimum pakkestørrelser.

Der tages forbehold for eventuel forsinkelse eller ændring af proceduren hos fragtudbyderen. Er der ingen til at tage imod forsendelsen når den når frem, forventes det at Post Nord eller GLS informerer om afhentning af forsendelsen på nærmeste posthus/postbutik/pakkeshop.

BEMÆRK! Selvom du har valgt GLS eller Post Nord, så kan specialbutikken.dk være nødt til at vælge Danske Fragtmænd (DFM), hvis pakkens vægt eller størrelse overskrider Post Nords elle GLS's maksimum pakkestørrelser. Det anbefales at du ved køb af varer, som du formoder (p.g.a. vægt, størrelse og udformning) skal sendes med DFM, forsøger at være hjemme ved aflevering. Eventuelt kan der gives fuldmagt til, at varen må stilles et bestemt sted uden underskrift. (VIGTIGT! Gives der tilladelse til modtagelse uden underskrift, så sker det på eget ansvar. Der kan ikke klages over eventuelle skader opstået under transporten!) DFM forsøger kun udbringning én gang. Er der ingen til at modtage forsendelsen og er der ikke givet tilladelse til at den må stilles, lægger fragtmanden en besked om på hvilken fragtcentral forsendelsen kan afhentes. DFM foretager kun levering på hverdage.

5B. AFHENTNING I BUTIKKEN

Når du handler online på specialbutikken.dk, kan du vælge at afhente din ordre hos SPECIAL~BUTIKKEN, Fabersvej 13, 7500 Holstebro. Du modtager besked, når dine varer er klar til afhentning.

5C. LEVERING MED SKIB TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE

Du har mulighed for at vælge mellem følgende fragtmetoder ved levering med skib til Grønland og Færøerne.

Grønland:
1) PRIVAT: Levering med Post Nord til en privatadresse. Pris 260,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 5 kg fysisk vægt og maks. have en længde på 175 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.
2) ERHVERV: Levering med Post Nord til en erhvervsadresse. Pris 310,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 5 kg fysisk vægt og maks. have en længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.

Færøerne:
1) PRIVAT: Levering med Post Nord til en privatadresse. Pris 365,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 10 kg fysisk vægt og maks. have en længde på 175 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.
2) ERHVERV: Levering med Post Nord til en erhvervsadresse. Pris 440,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 10 kg fysisk vægt og maks. have en længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.

VIGTIGT! Specialbutikken.dk forbeholder sig ret til at kontakte dig, hvis vægten/pakkestørrelsen overskrider det beskrevne maksimum. Overskrider leverancen maksimum kan specialbutikken.dk være nødsaget til at annullere ordren. Kontakt specialbutikken.dk for at høre nærmere om særaftaler for levering.

Leveringstid for lagervarer til Færøerne med skib er normalt 6-11 hverdage. Bestillingsvarer vil ofte tage 2-8 dage længere. Hvis leveringstiden overskrider det forventede vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon.

Leveringstid for lagervarer til Grønland med skib er normalt 19-29 hverdage. Bestillingsvarer vil ofte tage 2-8 dage længere. Hvis leveringstiden overskrider det forventede vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon.

Bemærk! Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Bestillingsvarer fra Fjällräven vil som regel have en længere leveringstid.

Vigtigt! Giver du lov til at pakken må stilles, sker dette på eget ansvar.

5D. LEVERING TIL BELGIEN, HOLLAND, LUXEMBOURG, SVERIGE OG TYSKLAND

Vælg mellem forsendelse til en privatadresse og en erhvervsadresse.

Levering med Post Nord til en privatadresse eller en erhvervsadresse. Specialbutikken.dk forbeholder sig ret til at kontakte dig, hvis vægten/pakkestørrelsen overskrider Post Nords maks. pakkestørrelser. Overskrider leverancen maksimum kan specialbutikken.dk være nødsaget til at annullere ordren. Kontakt specialbutikken.dk for at høre nærmere om særaftaler for levering. Leveringstid for lagervarer er normalt 2-7 hverdage. Bestillingsvarer kan ofte leveres indenfor 8-14 hverdage. Hvis leveringstiden overskrider 14 hverdage vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon. Bemærk! Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Bestillingsvarer fra Fjällräven vil som regel have en længere leveringstid

Leveringsmuligheder til en PRIVATADRESSE i Belgien, Holland, Luxembourg og Tyskland:
1) Privatadresse med omdeling. Pris 185,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 15 kg og have en maks. længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.
2) Privatadresse uden omdeling. Pris 165,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 15 kg og have en maks. længde på 100 cm (maks. længde + omkreds = 250 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.

Leveringsmuligheder til en ERHVERVSADRESSE i Belgien, Holland, Luxembourg og Tyskland:
1) Erhvervsadresse med omdeling. Pris 200,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 15 kg og have en maks. længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.

Leveringsmuligheder til en PRIVATADRESSE i Sverige:
1) Privatadresse med omdeling. Pris 185,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 15 kg og have en maks. længde på 175 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.
2) Privatadresse uden omdeling. Pris 165,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 15 kg og have en maks. længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.

Leveringsmuligheder til en ERHVERVSADRESSE i Sverige:
1) Erhvervsadresse med omdeling. Pris 200,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 15 kg og have en maks. længde på 175 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.

Vigtigt! Giver du lov til at pakken må stilles, sker dette på eget ansvar.

5E. LEVERING TIL FINLAND

Vælg mellem forsendelse til en privatadresse og en erhvervsadresse.

Levering med Post Nord til en privatadresse eller en erhvervsadresse. Specialbutikken.dk forbeholder sig ret til at kontakte dig, hvis vægten/pakkestørrelsen overskrider Post Nords maks. pakkestørrelser. Overskrider leverancen maksimum kan specialbutikken.dk være nødsaget til at annullere ordren. Kontakt specialbutikken.dk for at høre nærmere om særaftaler for levering. Leveringstid for lagervarer er normalt 2-7 hverdage. Bestillingsvarer kan ofte leveres indenfor 8-14 hverdage. Hvis leveringstiden overskrider 14 hverdage vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon. Bemærk! Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Bestillingsvarer fra Fjällräven vil som regel have en længere leveringstid

Leveringsmuligheder til en PRIVATADRESSE i Finland:
1) Privatadresse med omdeling. Pris 185,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 5 kg og have en maks. længde på 175 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.
2) Privatadresse uden omdeling. Pris 165,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 5 kg og have en maks. længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.

Leveringsmuligheder til en ERHVERVSADRESSE i Finland:
1) Erhvervsadresse med omdeling. Pris 200,- DKK inklusiv moms. Pakken må maks. veje 5 kg og have en maks. længde på 175 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.

Vigtigt! Giver du lov til at pakken må stilles, sker dette på eget ansvar.

5F. LEVERING TIL NORGE

Ved levering til Norge kan der vælges mellem forsendelse til en privatadresse og en erhvervsadresse.

Levering med Post Nord til en privatadresse eller en erhvervsadresse: Pakken må maks. veje 5 kg fysisk vægt og maks. have en længde på 150 cm (maks. længde + omkreds = 300 cm.) Specialbutikken.dk forbeholder sig ret til at kontakte dig, hvis vægten/pakkestørrelsen overskrider det beskrevne maksimum. Overskrider leverancen maksimum kan specialbutikken.dk være nødsaget til at annullere ordren. (Kontakt specialbutikken.dk for at høre nærmere om særaftaler for levering.) Leveringstid for lagervarer er normalt 2-7 hverdage. Bestillingsvarer kan ofte leveres indenfor 8-14 hverdage. Hvis leveringstiden overskrider 14 hverdage vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon. Bemærk! Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Bestillingsvarer fra Fjällräven vil som regel have en længere leveringstid

Du har mulighed for at vælge mellem følgende fragtmetoder med Post Nord ved levering til Norge:
1) Privatadresse med omdeling. (Maks. 5 kg og længde maks. 150 cm.) Pris 385,- DKK inklusiv moms. Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.
2) Privatadresse uden omdeling. (Maks. 5 kg og længde maks. 150 cm.) Pris 365,- DKK inklusiv moms. Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når pakken er klar til udlevering.
3) Erhvervsadresse med omdeling. (Maks. 5 kg og længde maks. 150 cm.) Pris 435,- DKK inklusiv moms. Der sendes en e-mail med track & tracenummer (så vidt det er muligt) og der adviseres pr. SMS og e-mail, når postbuddet har pakken med ud til levering.

Vigtigt! Giver du lov til at pakken må stilles, sker dette på eget ansvar.

6. REKLAMATIONSRET

I henhold til købeloven er der på alle produkter 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen. Det betyder, at du kan klage over fabrikationsfejl eller mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. Husk du har pligt til at reklamere indenfor rimelig tid efter en fejl eller mangel er opdaget.

Vær opmærksom på at reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen skyldes betjeningsfejl, forkert brug, uautoriseret reparation og modifikationer eller andre fejl forårsaget af køber.

Kontakt os i forbindelse med en eventuel reklamation, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Reklamationsret er ikke det samme som garanti.

7. FORTRYDELSE AF KØB / RETURRET

Vi giver 14 dages fuld retur- og ombytningsret. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Fortryder du dit køb, skal du give besked og returnere varen til os. Husk at oprette en retursag på https://www.specialbutikken.dk/retu.... Når vi modtager varen fører vi pengene tilbage på det betalingskort, der blev brugt til betalingen. Ønskes pengene overført til en anden konto skal registreringsnummer og kontonummer oplyses. Vær opmærksom på, at forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returneringen betales af køber. Fortrydelse af købet kan ske inden for 14 dage fra varen er modtaget. Du skal afgive tydelig besked om fortrydelse af købet til specialbutikken.dk. Husk det er ikke nok at afvise at modtage pakken. Efter at besked om fortrydelse er afgivet, skal varen returneres til specialbutikken.dk inden for 14 dage. Læs mere om fortrydelsesret nedenunder.
FORTRYDELSESRET.
Du har ret til at træde tilbage fra en købsaftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. Det vil sige, i henhold til Forbrugerombudsmanden, at fortrydelsesfristen begynder at løbe, når varen er lagt i din postkasse eller, at varen efter aftale med dig, er lagt i et skur, en garage, i haven, afleveret til din arbejdsplads eller lignende. En vare anses ikke for at være kommet i din fysiske besiddelse ved aflevering i en pakkeboks / pakkeautomat eller til en postbutik.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os Special~Butikken, Fabersvej 13, 7500 Holstebro (telefon: 97414277, fax: 97429651, e-mail: post@specialbutikken.dk) din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). Du kan benytte en standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Sammen med varen modtager du en returseddel, som også kan anvendes ved fortrydelse af et køb.

Hent standardfortrydelsesformularen her: https://www.masterpiece.dk/Uploadet...

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Vigtigt! Når du handler på Specialbutikken.dk har du mulighed for delvis at fortryde dit køb. Det betyder, at hvis du eksempelvis køber 1 T-shirt og 2 skruetrækkere, så kan du vælge kun at returnere den ene skruetrækker. Bemærk! Leveringsomkostningerne refunderes IKKE ved delvis fortrydelse af købet. Læs mere under Følger af fortrydelse.
FØLGER AF FORTRYDELSE.
Der er forskel på FULD fortrydelse og DELVIS fortrydelse af dit køb. Ved delvis fortrydelse beholder du en eller flere af de produkter, der indgik i købet. Ved fuld fortrydelse returneres alle varerne. Ved delvis fortrydelse refunderes leveringsomkostningerne i forbindelse med købet IKKE.

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ved FULD fortrydelse (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vær opmærksom på, at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af fortrydelsesretten. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Her nævnes som eksempel: Priser for postpakker med omdeling sendt med Post Nord via selvbetjening (købt online) pr. 1. april 2017: Højest 5 kg koster 80,- DKK. Højest 10 kg koster 110,- DKK. Højest 20 kg koster 170,- DKK. Læs mere og se de aktuelle priser på www.postnord.dk.

Bemærk, at der som privatperson, kan være ekstra udgifter forbundet med forsendelser over 20 kg. For eksempel ved returnering af værkstedsdonkrafte, værkstedsborde og lignende. Priser herfor afhænger af vægt, størrelse, lokalitet, afstand med mere. Kontakt et fragtfirma for at høre nærmere. Danske Fragtmænd kan kontaktes på telefon: 72520000.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

8. OMBYTNING

Vi giver 14 dages fuld retur- og ombytningsret. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Ønsker du at ombytte en vare, for eksempel til en anden størrelse, skal du sende varen retur til os. Opret en retursag på https://www.specialbutikken.dk/retu.... Husk at udfylde formularen med alle relevante oplysninger, så vi ved hvorfor varen kommer retur og hvad du ønsker der skal ske. Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt at få ombyttet varen til en anden størrelse eller farve. Kontakt os eventuelt først. Forsendelsesomkostningerne til returneringen betales af køber.

Returadresse: Special~Butikken Holstebro A/S, Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

9. FORBEHOLD

Specialbutikken.dk tager forbehold for synkroniseringsfejl og trykfejl / tastefejl samt andre fejl, der er opstået mellem vores økonomisystem og internetbutikken.
Alle produktbilleder er så vidt muligt i overensstemmelse med det aktuelle produkt. Vær opmærksom på at størrelses- og farvevarianter kan være repræsenteret af et enkelt billede. Der tages forbehold for fejl i billedmaterialet og ændringer af produktet foretaget af producenten.

10. OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

Er du bosiddende i Danmark, så kan en klage over en vare købt hos os indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus på https://naevneneshus.dk. Vær opmærksom på, at der kan være udgifter forbundet med at starte en klagesag.

Er du bosiddende i et andet EU-land, så kan EU-Kommissionens online klageportal anvendes ved indgivelse af en klage. Portalen kan findes her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse - post@specialbutikken.dk.

11. BEHANDLING AF PERSONDATA

Specialbutikken.dk registrerer kun følgende almindelige personoplysninger, når du foretager et køb: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og de varedata, der vedrører dig. Dette er nødvendigt for at gennemføre din bestilling og behandle eventuelle reklamationer. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Er du oprettet som erhvervskunde hos Special~Butikken Holstebro A/S med login til specialbutikken.dk, vil der desuden blive registreret CVR nummer og eventuelt EAN nummer.

I forbindelse med eventuel forsendelse af din ordre videregives der følgende oplysninger til fragtfirmaet: Modtagernavn, modtageradresse, telefonnummer, e-mailadresse og ordrenummer. Dette sker for at forsendelsen kan nå frem og advisering om forsendelsen kan finde sted. Ordrenummeret benyttes som referencenummer. Specialbutikken.dk sender pakker med GLS, Post Nord og Danske Fragtmænd.

Specialbutikken.dk er tilmeldt Trustpilot og opfordrer aktivt vores kunder til at bedømme deres købsoplevelse. Dette sker ved at du modtager en invitation til at anmelde specialbutikken.dk på Trustpilot. Invitationen udsendes gennem Trustpilots automatiske system ud fra en kopi af din ordrebekræftelse, som slettes automatisk efter 30 dage. Til invitationen benyttes dit navn, ordrenummer og e-mailadresse. Disse oplysninger kan desuden blive anvendt til at give et konkret og relevant svar til den enkelte anmeldelse. Ønsker du ikke fremover at modtage anmeldelsesinvitationer fra Trustpilot, så kan du afmelde dem via et link i invitations e-mailen. Alle oplysninger behandles strengt fortroligt og sælges ikke til tredje part.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så registrerer vi din e-mailadresse og dit navn i vores kartotek over nyhedsbrevmodtagere. Det er altid muligt at afmelde nyhedsbrevet igen via et link forneden i nyhedsbrevet. Afmelder du dig nyhedsbrevet, så slettes både dit navn og e-mailadresse fra kartoteket. Tilmelding/afmelding af nyhedsbrevet ændrer ikke på de andre personoplysninger, som specialbutikken.dk har registreret i forbindelse med et eventuelt køb.
Vi benytter Active Campaign til at udsende nyhedsbreve. Har du valgt at modtage vores nyhedsbrev, så vil dit brug af nyhedsbrevet indgå i en samlet statistikindsamling. Der registreres blandt andet, om du åbner nyhedsbrevet og om du klikker på en del af indholdet i nyhedsbrevet. Den samlede statistik bruges til at vurdere interessen for indholdet af nyhedsbrevene blandt modtagerne. Der arbejdes løbende på at forbedre og optimere interaktionen mellem de tilmeldte nyhedsbrevmodtagere og specialbutikken.dk. Alle oplysninger og al statistik behandles fortroligt og benyttes kun af specialbutikken.dk.

Ifølge lov om behandling af personoplysninger har du en række rettigheder:

- Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på post@specialbutikken.dk.

- Du har ret til indsigt i de oplysninger specialbutikken.dk har registreret om dig.

- Du ret til at få eventuelle urigtige oplysninger om dig selv rettet.

- Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, således at oplysningerne ikke må underlægges andre behandlinger end opbevaring.

- Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. (Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.)

- Du har i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysningerne om dig, inden tidspunkter for vores almindelige generelle sletninger indtræffer. OBS! Sletning kan kun ske, hvis ikke det forhindrer specialbutikken.dk i at overholde andre retslige og lignende forpligtelser.

- Du har i visse tilfælde ret til at få overført dine personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden (dataportabilitet.) Dette skal ske i struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

- Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som kan findes på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse i forbindelse med ovenstående rettigheder kan ske til post@specialbutikken.dk. Personoplysningerne registreres hos SPECIAL~BUTIKKEN, som er den dataansvarlige. Oplysninger modtaget i forbindelse med et køb på www.specialbutikken.dk opbevares i 5 år (ifølge bogføringsloven), hvorefter de slettes.

12. COOKIES