Lite plus komfur i sort
Før DKK 999,00
På lager
Trespass Gastro Gasbrænder
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Foker gasapparat m/ 1 blus
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Stort udvalg af gasapparater


Når strømmen pludselig går, kan det være en uventet hindring i forhold til madlavning. Uden elektricitet til rådighed kan selv den mest rutinerede kok føle sig lidt hjælpeløs. Men frygt ikke! Der er flere måder at tackle denne udfordring på og det er muligt at lave mad, selv når stikkontakten er slukket.

Her på siden finder du et udvalg af gasapparater, der er perfekte til at klare madlavningen, når strømmen svigter. Når strømmen pludselig går, kan det være en uventet hindring i forhold til madlavning. Uden elektricitet til rådighed kan selv den mest rutinerede kok føle sig lidt hjælpeløs. Men frygt ikke! Der er flere måder at tackle denne udfordring på, og det er muligt at lave mad, selv når stikkontakten er slukket.

Vi tilbyder flere gasblus, der gør madlavning uden strøm mulig. Et af vores mest populære produkter er Foker gasblus - wokbrænder godkendt til udendørs brug, som er ideel til madlavning under åben himmel. Denne wokbrænder sikrer, at du kan tilberede lækre måltider, selv når du er uden strøm.

Derudover har vi også en række andre gasapparater, herunder Primus Mimer Stove Kit, Parker gasblus med 1 eller 2 blus og forskellige gasdåser fra Kosangas og Primus. Disse produkter er alle designet til at give dig mulighed for at fortsætte madlavningen under strømafbrydelser eller på campingture.

Med de rette redskaber, planlægning og forberedelse kan du stadig lave dine måltider, selv når strømmen svigter. Besøg vores side regelmæssigt for at opdage nye produkter og gode tilbud inden for madlavning uden strøm. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter, der opfylder dine behov og sikrer, at du altid har det rette udstyr til dine madlavningsprojekter.Brug af alternative varmekilder:
Hvis du har en gasovn eller en gasgrill, er du heldig! Disse apparater kan stadig bruges under strømafbrydelse til at lave mad. Alternativt kan en udendørs grill eller en bålplads være nyttige til at tilberede måltider. Derudover findes der også mange gasblus, som gør madlavning uden strøm muligt.

At lave mad under en strømafbrydelse kan være en udfordring, men det er muligt!
Med de rette redskaber, planlægning og forberedelse kan du stadig lave dine måltider, selv når strømmen svigter.