Pinewood jakke til herre og dame


I udvalget finder du både en Pinewood jakke til dame, og en Pinewood jakke til herre, så alle kan blive klædt godt på, hvad enten det er til fritid, vandring eller jagt. I udvalget er der både vinterjakker, jagtjakker, fleecejakker, letvægtsjakker og meget mere. Med det store udvalg af designs, kan du finde netop den der passer bedst til dig. Alle jakker fra Pinewood er fremstillet i høj kvalitet og slidstærke materialer. Langt de fleste er både vind- og vandtætte jakker, så du holde varm og tør selv på blæsende og regnfyldte dage.

Pinewood jakke til jagt, fritid og hundetræning


En Pinewood camouflage jakke er naturligt meget velegnet til jagtbrug, så du bedst muligt kan gå i et med omgivelserne, og snige dig ind på byttet. Der er også vendbar jakker, så du kan skifte udtryk alt efter den givne situation. I udvalget er der også vind- og vandtætte jakke, der er perfekte til fritidsbrug og vil holde dig tør og varm på våde efterårsdage.
Pinewood har designet serien New Dog Sports jakke, der er fremstillet specielt som jakke til hundefører. Den er designet i samarbejde med professionelle og aktive hundefolk, der uanset vejr træner udendørs.

Pinewood veste som underlag eller yderlag


Pinewood veste findes i herremodeller og damemodeller, og kan både bruges som et lunt lag under vinterjakken på kolde dage, eller som det yderste lag i de lune måneder. Fordelen ved en vest er den frie bevægelighed, der opnås fordi der ingen ærmer er. Du finder her ligeledes forskellige materialer, designs og tykkelse. Der er ligeledes fremstillet Pinewood veste til hundefører, jagtbrug og hverdagsbrug.


Om det er en vest eller jakke fra Pinewood du er på udkig efter, er du sikret overtøj i højeste kvalitet med alle de nødvendige egenskaber og funktioner. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.