Nordic Heat langærmet undertrøje med varme

DKK 1.095,00
(DKK 876,00 ekskl. moms)
Vælg variant for status
Varenummer:N1703
Smart og praktisk undertrøje med lange ærmer og indbygget varme. Der er 3 varmezoner - 1 over maven, 1 over lænden og 1 øverst på ryggen. Enkel og let betjening via kontrolknappen på ærmet. Varmen fordeles i zonerne via ultratynde kulfibertråde, der ikke hæmmer dine bevægelser. Zonerens placering sikrer den bedste cirkulation af varme til kroppen. Husk at tænde for varmen i tøjet før du bliver kold. Varmelegemet er designet til at holde dig varm - ikke til at varme dig op. Der er 3 varmeniveauer: Lav (grønt lys), mellem (gult lys) og høj (rødt lys.) Ved lavt niveau generere et fuldt opladet batteri varme i +5 timer. Vedligeholdes og opbevares batteriet korrekt, så forventes det, at batteriet kan genoplades mere end 500 gange. Batteriet anbringes i den diskrete lomme på højre side ved den orange lynlås. Undertrøjen er lavet af et komfortabelt og fugttransporterende materiale, der isolerer og holder på varmen.
Inklusiv 1 stk. 7,4V 2600mAh Li-ion batteri og 230V oplader.
Materiale: 85% nylon og 15% Spandex.

Af hensyn til holdbarheden, så er det en god idé tage hensyn til de tynde kulfibertråde i varmezonerne, når trøjen tages på og af. Undgå at trække unødvendigt i materialet ved varmezonerne.

Vigtigt! Vær omhyggelig med at vedligeholde batteriet. Det skal altid oplades 100% før det sættes i tøjet og tændes. Batteriet må aldrig lægges til side helt eller delvist afladet. Tag batteriet ud af tøjet og lad det op med det samme, når du er færdig med brug af tøjet (også selvom du kun har brugt tøjet i kort tid.) Skal tøjet gemmes væk i sommerhalvåret, så skal batteries lades 100% op før det gemmes væk.

Valg af størrelse: 2XS=34, XS=36, S=38, M=40, L=42, XL=44, 2XL=46, 3XL=48, 4XL=50.

OBS! Det er en unisex model, men størrelserne er angivet i herrestørrelser. Kvinder skal derfor ofte vælge et nummer mindre. Eksempel: Damestørrelse M = herrestørrelse S.

Se størrelsesguide her.