Termokedeldragt

Hos os finder du også et godt udvalg af termokedeldragter til mænd og kvinder. En god kedeldragt med termo er uundværlig for dig, som arbejder ude i al slags vejr i de kolde måneder. Den sørger for at holde dig varm hele dagen.  Du kan selvfølgelig også bruge den i fritiden derhjemme eller når der skal leges i sneen.

Du finder termokedeldragter, eller vinterkedeldragter, i mange modeller og farver, så du kan finde den, der passer bedst til dit behov og din stilling. Arbejder du fx et sted, hvor synligheden er vigtig kan du med fordel vælge en gul eller orange termokedeldragt. Mange af kedeldragterne med termo finder du i størrelse XS-3XL.

Vores udvalg af termokedeldragter kommer fra mærkerne Kansas, Mascot og Ocean, som alle er anerkendte kvalitetsmærker inden for arbejdstøj. Find din nye Kansas termokedeldragt, Ocean termokedeldragt eller Mascot termokedeldragt ved at bruge filteret  øverst på siden.

Termokedeldragt til voksne


Vi har et stort udvalg af termokedeldragter til voksne - især mænd. En termokedeldragt til voksne er god, når du, som sagt, skal holde varmen hele dagen, da den den ikke skiller på midten. Med en god halsedisse om halsen og en voksentermokedeldragt kan du holde al fugt og vind ude.

Vores termokedeldragter kommer i vind- og vandtæt materiale, men er stadig åndbare, så du kan have den på en hel dag. De er samtidig designet så de har en god komfort og funktionalitet og de fleste kommer med gode lommer, så du kan have det vigtigste værktøj på dig, samt mobilen og andet nødvendigt i  inderlommerne.