Landbrug og minkavl

Vores udvalg af produkter til landbrug og pelsdyrfarme. Der er både specialprodukter til specifikke arbejdsopgaver indenfor minkavl eller landbrug og generelle produkter, der bruges indenfor mange typer erhverv. Højtryksrensere, varmekanoner, rengøringsartikler og aftørringspapir anvendes i mange brancher, mens for eksempel fangsthandsker, flyttefælder, taneposer automatsprøjter, mærkespray og grisebaskere hovedsageligt er relevante for pelsdyravlere og landmænd.

Klik på den kategori du vil se

Mest populære
Musefælde super smæk - 2 stk.
Musefælde super smæk - 2 stk. DKK 35,00
(DKK 28,00)
Ryom Powersnap Safe rottefælde
Ryom Powersnap Safe rottefælde DKK 50,00
(DKK 40,00)
Ultralydsskræmmer mod mus og rotter
Ultralydsskræmmer mod mus og rotter DKK 249,00
(DKK 199,20)
Rottekasse plast m/ smækfælde
Rottekasse plast m/ smækfælde DKK 90,00
(DKK 72,00)
Rottefælde elektrisk
Rottefælde elektrisk DKK 348,75
(DKK 279,00)
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk