ISOTUNES HEADSET PRO

DKK 898,00
(DKK 718,40 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:IT29
Version 2 af de smarte bluetooth høretelefoner med støjreducerende teknologi. De har forbedret batteritid og bluetooth og er nu 100 % vandtætte. In-ear høretelefonerne beskytter passivt mod støj fra omgivelserne. Støj dæmpes desuden elektronisk med 27 dB (NRR) ved telefonsamtaler, så personen du taler med kan høre, hvad der bliver sagt. Den støjreducerende teknologi er indbygget i den mikrofon der opfanger din tale ved telefonsamtaler. apTX teknologien sikrer lydafspilning i high definition. Med indbygget betjeningsknapper på ledningen og ISOtunes SafeMax teknologi, der begrænser volumen til 85 dB. Brug for eksempel høretelefonerne når du slår græs, støvsuger, arbejder med el-værktøj eller befinder dig i miljøer med motorstøj. Der kan desuden kobles 2 telefoner til enheden.

Kommer i lille taske med ekstra propper (med og uden støjreduktion) samt opladerkabel.

Ørepropperne på høretelefonerne fungerer som almindelige passive ørepropper. Derfor er det vigtigt at vælge ørepropper, der sidder tæt i øregangen for lukke mest mulig støj ude. Den elektroniske støjreducering fungerer KUN i forbindelse med telefonsamtaler. Støjen dæmpes, så den du taler med kan høre, hvad du siger.

OBS! Ørepropperne er certificeret som høreværn i henhold til europæisk standard EN352. SNR = 32 dB.

Detaljer:
Dæmpningsværdi iht. EN352: SNR 32 dB
Dæmpningsgrad: NRR 27 dB
Afspilningstid/taletid: Op til 16 timer
Standby tid: Op til 270 timer
Bluetooth: v5.0
Kaplingsklasse: IP67

Hvordan virker den støjdæmpende funktion, når du modtager et opkald via din smartphone? Den mikrofon som aflytter din tale, opfanger også lydene fra omgivelserne, hvorefter den indbyggede elektronik i høretelefonerne aktivt udligner lydsignalet (støjen.) Det sker ved at lydbølgerne fra støjen spejles (1) og udsendes samtidigt med støjlyden (2), hvilket betyder, at lydbølgerne (1+2) udligner hinanden. Resultatet er stilhed (eller meget tæt på.) Det kaldes destruktiv interferens. Aktiv støjreduktion er bedre til at udligne konstant støj end varierende støj.