ISOTUNES HEADSET XTRA

DKK 796,00
(DKK 636,80 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:IT22
Version 2 af de smarte bluetooth høretelefoner med støjreducerende teknologi med forbedret batteritid, bluetooth og kvalitet. In-ear høretelefonerne beskytter passivt mod støj fra omgivelserne. Støj dæmpes desuden elektronisk med 27 dB (NRR) ved telefonsamtaler, så personen du taler med kan høre, hvad der bliver sagt. Den støjreducerende teknologi er indbygget i den mikrofon der opfanger din tale ved telefonsamtaler. Med indbygget betjeningsknapper på ledningen og ISOtunes SafeMax teknologi, der begrænser volumen til 79 dB. Den smarte magnetiske sensorbetjening giver desuden mulighed for simpel betjening af musik og opkald blot ved at adskille/samle høretelefonerne. Magneterne tillader høretelefonerne at hænge sikkert om halsen, når de ikke er i brug. Brug for eksempel høretelefonerne når du slår græs, støvsuger, arbejder med el-værktøj eller befinder dig i miljøer med motorstøj.

Inklusiv opbevaringspose, Micro USB ladekabel, 3 par skumpropper (ISOtunes Trilogy) i størrelse S, M og L samt 3 par gummi dobbelt-flange ørepropper i størrelse S, M og L.

Ørepropperne på høretelefonerne fungerer som almindelige passive ørepropper. Derfor er det vigtigt at vælge ørepropper, der sidder tæt i øregangen for lukke mest mulig støj ude. Den elektroniske støjreducering fungerer KUN i forbindelse med telefonsamtaler. Støjen dæmpes, så den du taler med kan høre, hvad du siger.

OBS! Er IKKE certificeret som høreværn i henhold til europæisk standard EN352.

Detaljer:
Dæmpningsgrad: NRR 27 dB
SafeMax dæmpning: 79 dB
Afspilningstid/taletid: Op til 11 timer
Standby tid: Op til 300 timer
Ladetid: Ca. 2-3 timer
Bluetooth: v5.0
Bluetooth rækkevidde: Op til 10 m
IP certificering: IP67

Hvordan virker den støjdæmpende funktion, når du modtager et opkald via din smartphone? Den mikrofon som aflytter din tale, opfanger også lydene fra omgivelserne, hvorefter den indbyggede elektronik i høretelefonerne aktivt udligner lydsignalet (støjen.) Det sker ved at lydbølgerne fra støjen spejles (1) og udsendes samtidigt med støjlyden (2), hvilket betyder, at lydbølgerne (1+2) udligner hinanden. Resultatet er stilhed (eller meget tæt på.) Det kaldes destruktiv interferens. Aktiv støjreduktion er bedre til at udligne konstant støj end varierende støj.