BAHCO tangsæt med sidebidetang og kraftbidetang

DKK 622,50
(DKK 498,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:2101G-1520G
Sæt med en sidebidetang og en kraftbidetang.
Sættet indeholder:

Sidebidetang 2101G-160:
God sidebidetang fremstillet af højtlegeret stål med rustbeskyttet, sort finish og induktionshærdede skær. Behageligt ERGO to-komponent håndtag med store grebsflader giver et godt greb. Effektivt design, hvor placeringen af ledet sikrer stor udveksling med minimalt kraftforbrug, samt præcis balance mellem skærene. Desuden er afstanden mellem samleled og centrum af skærene reduceret for at øge klippekapaciteten og mindske kraftforbruget. Tangen er forsynet med praktisk returfjeder, som kan tilkobles/frakobles. De smalle og afrundede kæber gør tangen velegnet til brug hvor pladsen er trang.
Sidebidetangen har Progressive skær: Det vil sige, at hårde materialer som for eksempel pianotråd og fjederstål klippes bedst nær samleleddet. Bløde materialer som for eksempel kobbertråd og isolerede ledninger kan klippes med det yderste af skærene.
Længde 160 mm.
ISO/DIN 5749.

Kraftbidetang 1520G:
Mini boltsaks fremstillet af smedet stål med skærekanter, der er i stand til at skære hård og blød pianotråd. Med induktionshærdede præcisionskæber og udveksling, som giver giver stor klippekapacitet ved minimal indsats. Overfladen er anti-korrosionsbehandlet med en fosfateret finish. Det komfortable to-komponent håndtag sikrer et sikkert greb. Håndtaget består af en termoplastisk elastomeroverflade ovenpå hård polypropylen.
Maks. klippekapacitet i pianotråd: 3,8 mm.
Længde: 208 mm.
Vægt: 310 gram.