Ryom rottefælde elektrisk

DKK 436,25
(DKK 349,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:228-580
Elektrisk rottefælde. Består af et sort plastkabinet med 2 metalplader indvendigt i bunden. Når rotten rører ved begge plader samtidigt, afgives et kraftige elektrisk stød, som dræber rotten øjeblikkeligt. Bruger 4 stk. D batterier (medfølger ikke.)

Anvendelse: Fælden består af 2 dele. Lokkemaden anbringes inderst i fælden, hvorefter den samles. Fælden placeres hvor rotten færdes og et ekstra stykke lokkemad lægges ved fældens indgang. Tænd først for fælden når den er klar til brug. Når rotten går ind i fælden og rører ved begge metalplader samtidigt, afgives et kraftige elektrisk stød, som dræber rotten øjeblikkeligt. Fælden afgiver et lys- og lydsignal, når den aktiveres af en rotte.

Rottefælden er til indendørs brug, men kan også anvendes udendørs, hvis den er beskyttet mod regn og fugt. Adskilles let for nem rengøring..

4 stk. D batterier (medfølger ikke) kan dræbe ca. 30 rotter.

Mål: 28 x 13 x 12 cm.

6 volts adapter til 230 volt kan tilkøbes (medfølger ikke.)

VIGTIGT! Fælden er designet til rotter. Fælden virker ikke effektivt på mus. Begge metalplader skal aktiveres i minimum 1-4 sekunder. Derfor skal lokkemaden helst smøres fast (f.eks. Nutella eller peanut butter), ellers løber dyret hurtigt ind og ud af fælden, uden at strømmen aktiveres. Mus er ofte for små og hurtige til at aktivere fælden. Mus kan være så hurtige, at de først falder om af chok, når de har forladt fælden. Døde mus er blevet registreret op til 5 meter fra fælden. Finder man ingen døde rotter i fælden, så kan det altså være fordi man har mus i stedet for rotter, eller at rotten er løbet ud af fælden med lokkemaden.