Musefælder i flere udgaver


En mussefælde er et nødvendigt redskab, hvis du har problemer med mus på loftet, i haven eller andre steder. Mussefælder kommer i mange forskellige varianter, og du finder både musefælde til levende fangst, musefælde i metal, musekasse og smækfælder til mus.

Uanset om du har problemer med husmus eller halsbåndsmus er det vigtigt, at de bliver bekæmpet og fjernet fra hjemmet. De kan lave stor materiel skade, og kan også være en potentiel smittekilde. Er du ikke til musefælder, kan du med fordel benytte dig af en museskræmmer, som også vil være et effektivt redskab mod blandt andet halsbåndmus.

Her på siden findes nogle af markedets bedste musefælder, og du er sikret en høj kvalitet uanset hvilket produkt du vælger.

ROTTEFÆLDE TIL LET BEKÆMPELSE


Meget få personer ønsker rotter som en del af husstanden, og ligesom med mus, kan rotter udgøre stor skade. Rottefælder er en effektiv måde, at bekæmpe rotter på. Når du fanger rotter med rottefælden, undgår du at rotten ligger død i eller omkring huset, og tiltrækker insekter eller begynder at lugte.  

En rottefælde kan vælges i flere forskellige varianter - ligesom musefælder. På siden finder du blandt andet en elektrisk rottefælde, som giver rotten et øjeblikkeligt dødeligt stød, smækfælder til rotter i flere forskellige udgaver og Goodnature rottefælde, som er en automatisk fælde.
Uanset om du ønsker at fange rotten levende eller ved aflivning, kan du finde rottefælder til begge fremgangsmåder her på siden.

MUSEGIFT OG LOKKEMAD


Til enhver musefælde eller rottefælde er lokkemad uundværligt. Det tiltrækker effektivt både mus og rotter til de opsatte fælder, så du hurtigere kan tiltrække og fange de uønskede gnavere.

Du finder både giftfri lokkemiddel, som kan bruges som musefælde madding, og musegift, der også er effektiv til bekæmpelse af mus.

MOSEGRISEFÆLDE OG MULDVAROPEFÆLDE


Måske er det slet ikke musen eller rotten du ønsker at fælde, men derimod muldvarpe og mosegrise, der generer i haven.

Hos Special Butikken finder du også en muldvarpefælde og mosegrisefælde, i flere forskellige udgaver. Vi tilbyder blandt andet muldvarpesaks, muldvarpeskræmmer og trådfælde til levende fangst af mosegrise og muldvarpe.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM MUSEFÆLDER OG ROTTEFÆLDER


Hvorfor går rotten ikke i fælden?


Der kan være flere årsager til at rotten ikke går i den fælde du har opsat. Sørg for at placere rottefælden det rigtige sted, som blandt andet er langs væggen og under møbler. Rotter er ikke ligeså naive som man måske skulle tro, og de kan være mistroiske overfor nye ting. Lad derfor rotten vænne sig til fælden, inden den aktiveres. Det kan godt kræve lidt tålmodighed at fange en rotte, og kræver ofte et par dage før rotten har vænnet sig til fælden.

Hvordan bekæmper jeg rotter?


Når du skal bekæmpe rotter bør du for det første have det rigtige antal fælder. Hvis du mener det kun er en rotte der generer dig, bør 1-2 fælder være nok - er der flere skal du skrue antallet op. Placer fælderne strategisk op af væggene og sørg for at vælge den rigtige lokkemad. Det er samtidigt vigtigt at sikre fødevarer og forsegle skraldespande, så rotten ikke føler sig velkommen.

Hvilken rottefælde er bedst?


Hvilken fælde der er bedst, afhænger lidt af dine egne præferencer. Når du skal vælge en rottefælde, kan du både vælge fælder der fanger rotten levende eller dræber dem. Vælger du en fælde til levende fangst, er det vigtigt at tjekke fælden hver dag. Har du fanget en rotte kan den sættes ud i det fri, men det skal ske langt væk fra dit hjem og andet bebyggelse. Smækfælder og elektriske fælder dræber rotten med det samme, og du er dermed sikker på at den ikke kommer tilbage til din bolig.

Hvordan fanger man nemmest mus?


Der gælder mange af de samme ting for fangst af mus som af rotter. Sørg for at placer fælderne rigtigt og brug gerne flere af dem. De kan stilles langs vægge, under møbler eller under køkkenvasken. Vælg noget lokkemad, der dufter kraftigt, så musen bliver tiltrukket af det. Det kan være spegepølse, chokolade, rosiner og andet. Vælg en kraftig smækfælde eller elektronisk fælde, så musen dræbes med det samme og ikke lider. Der findes også musefælder der fanger dem levende.

Hvad skal man lægge i musefælden?


Det umiddelbare valg vil med stor sandsynlighed være ost. Men selvom mus rigtig godt kan lide ost, er det ikke særlig brugbart som lokkemad i en fælde. Det mister hurtigt sin aroma og tørre ud og har derfor ikke en særlig stor tiltrækningskraft. Fødevarer som spegepølse, figenpålæg, rosiner, peanutbutter og chokolade er derfor bedre alternativer. Det vigtigste er at vælge noget der dufter kraftigt, så musen tiltrækkes af lugten.