Musefælder i flere udgaver

En mussefælde er et nødvendigt redskab, hvis du har problemer med mus på loftet, i haven eller andre steder. Mussefælder kommer i mange forskellige varianter, og du finder både musefælde til levende fangst, musefælde i metal, musekasse og smækfælder til mus.

Uanset om du har problemer med husmus eller halsbåndsmus er det vigtigt, at de bliver bekæmpet og fjernet fra hjemmet. De kan lave stor materiel skade, og kan også være en potentiel smittekilde. Er du ikke til musefælder, kan du med fordel benytte dig af en museskræmmer, som også vil være et effektivt redskab mod blandt andet halsbåndmus.

Her på siden findes nogle af markedets bedste musefælder, og du er sikret en høj kvalitet uanset hvilket produkt du vælger.

ROTTEFÆLDE TIL LET BEKÆMPELSE


Meget få personer ønsker rotter som en del af husstanden, og ligesom med mus, kan rotter udgøre stor skade. Rottefælder er en effektiv måde, at bekæmpe rotter på. Når du fanger rotter med rottefælden, undgår du at rotten ligger død i eller omkring huset, og tiltrækker insekter eller begynder at lugte.  

En rottefælde kan vælges i flere forskellige varianter - ligesom musefælder. På siden finder du blandt andet en elektrisk rottefælde, som giver rotten et øjeblikkeligt dødeligt stød, smækfælder til rotter i flere forskellige udgaver og Goodnature rottefælde, som er en automatisk fælde.
Uanset om du ønsker at fange rotten levende eller ved aflivning, kan du finde rottefælder til begge fremgangsmåder her på siden.

MUSEGIFT OG LOKKEMAD


Til enhver musefælde eller rottefælde er lokkemad uundværligt. Det tiltrækker effektivt både mus og rotter til de opsatte fælder, så du hurtigere kan tiltrække og fange de uønskede gnavere.

Du finder både giftfri lokkemiddel, som kan bruges som musefælde madding, og musegift, der også er effektiv til bekæmpelse af mus.

MOSEGRISEFÆLDE OG MULDVAROPEFÆLDE


Måske er det slet ikke musen eller rotten du ønsker at fælde, men derimod muldvarpe og mosegrise, der generer i haven.

Hos Special Butikken finder du også en muldvarpefælde og mosegrisefælde, i flere forskellige udgaver. Vi tilbyder blandt andet muldvarpesaks, muldvarpeskræmmer og trådfælde til levende fangst af mosegrise og muldvarpe.